Кариерата над всичко под властта на Юпитер

Кариерата над всичко под властта на Юпитер | StandartNews.com

2015 година не е даденост. Тя е процес, който ще се надгражда пред очите ни и не може да се случи без нашето сътрудничество или съучастие.

"Голям", "големи" ще са определенията, които най-често ще употребяваме за оценяването на предстоящия 12-месечен период или докато анализираме неговите перспективи.

Юпитер е планетата на "Голямо щастие", на просперитета и на осъществените планове.
Юпитер е звездният управител на 2015 година. Той ще встъпи във владение на 21 март в 00 часа и 47 минути средноевропейско време и ще надгради хороскопа за календарната година към 1 януари в 00 часа 00 минути 01 секунди местно време, София, България.

Това са астрологическите показатели в основата на нашата звездна карта за 2015 година. Зад тях стоят шансове, предупреждения, възможности и негативи, но над всичките тях блести звездата на амбициите в кариерата - предизвикателство и цел за мнозинството представители на Зодиака.

Надявам се, прочетохте прогнозите за щастието в любовта и в партньорството. Те имат роля и за осмислянето и използването на благоприятните характеристики на годината в другите сфери от делника. Съществената им задача е да ни предоставят шанс да се разгърнем по своя професионален път.

Любов и кариера са скачени съдове през 2015 година и това ще се разбере през септември и октомври.
Това е "сезонът на кариерата" през 2015! Възползвайте се от енергията му за учение, обучение, работа, бизнес или за подсигуряване на финансов и материален ресурс.

Овен

Лошото е зад гърба ви

Първа декада /21 - 30 март/ се стреми да възстанови загубите и пропуските от предходната година. Сатурн играе позитивна роля през цялата година като привърженик на реда и организацията, подкрепя талантите и действията ви, когато не разчитате на импровизация. След март може да си отдъхнете: трусовете в професионалната сфера и финансовите проблеми са зад гърба ви. А до 11 август чертайте приоритетите си в тази област за следващите три години.

Втора декада /31 март - 9 април/ живее заедно с вибрациите на планетата Плутон и много ясно усеща промените в нагласите на обществото, осъзнавайки, че успехът зависи от способността да се адаптираш. Между януари и средата на юни е важно вие какво искате. Позволете на комбинацията Плутон/Уран да ви донесе промените и решенията, от които се нуждаете. В средата на лятото трудностите са преодолени, а в края на годината идват добри приходи.

Трета декада /10 - 20 април/ се носи до средата на лятото по вълните и не прави никакви професионални планове. Юпитер ви създава лъжливото чувство, че сте перфектни. Големият шанс е пред вас, но за да го грабнете, трябва да работите здраво поне на четири пъти: 21 януари - 13 март, 31 март - 14 април, 1 май - 8 юни, 27 юли - 7 август. Звездите пледират за повече предпазливост и скромност на желания и цели между 1 и 27 август и от 2 до 20 ноември.

Телец

Просперитетът е във ваши ръце

Първа декада /21 - 30 април/ - нямате време за губене. Предоставят се възможности за интелектуален подем и задълбочаване на знанията, но трябва да призная, че ще се държите като глезеничета на съдбата. Не го правете, моля, през януари, март и в края на годината! Тогава и интуицията ви не сработва. От 25 ноември до 12 декември ви се дават отлични възможности за увеличаване на доходите и за запомнящ се просперитет в бизнеса и кариерата.

Втора декада /1 - 10 май/ се надява на напредък в кариерата след разместване на пластовете или реорганизация на работното място. Мнозина се присещат за контакти, неподдържани с години. Между 1 и 5 януари, 13 - 31 март, 15 април - 1 май, 8 - 23 юли и от 7 до 27 август ще водят активен и подвижен начин на живот, позволяващ осъществяване на мечтите. Общувайте внимателно с високостоящите: 5 януари-13 март, 23 юли-7 август и 2 - 20 ноември.

Трета декада /11 - 21 май/ са сигурни, че трябва да са предпазливи и че трудностите в работата не са преодолени. Имате право. Дискретността ще бъде възнаградена между 15 юни и 18 септември, когато стари недоразумения и професионални проблеми ще се завръщат с пълна сила, вие ще знаете как да отвърнете на провокациите. Сега, както и през първите три месеца, по никой начин не си позволявайте лекомислени постъпки и лековерно поведение.

Близнаци

Действайте индивидуално

Първа декада /22 май - 31 май/ опитвате да се вземете в ръце. Трябва да работите, но предпочитате да се забавлявате. Няма проблем, ако може да се ползвате от опита си в миналото и намерите там образец за вярно, професионално поведение между средата на март и средата на септември. Не позволявайте да ви съветват или командват. Предпочетете самостоятелната работа. Успехите ви очакват през октомври и ноември.

Втора декада /1 - 10 юни/ може да се доверите едновременно на интуицията си и на преобразяващата сила на Уран. Заедно можете повече до средата на годината. Изключение правят трудният март и професионалните трусове към края на годината. Трудолюбие и целенасоченост са ключовете към успеха в кариерата и бизнеса през януари-март, 31 май - 14 април, 1 май - 8 юни1 23 юли - 7 август и най-вече през дните от 17 септември до 9 октомври.

Трета декада /11 - 21 юни/ придържате се към проверените методи на работа. Отказвате да участва в експерименти и страни от интригите. По-правилно поведение едва ли мога да ви предложа за трудните: март, ноември и декември. Водете си дневник и вписвайте всичко в програмата си, за да избегнете между 13-13 март, 7-27 август и 10-31 декември сериозни грешки с още по-сериозни последствия.

Рак

Дръжте езика зад зъбите

Първа декада /22 юни - 1 юли/ - стремите се да не приемате твърде на сериозно нещата от живота. Работата не ви обсебва. Приоритетите са в духовната сфера и те странят от големите игри в бизнеса до средата на годината. Енергични и силни ще се почувствате от 12 януари до 20 февруари, от 31 март до 12 май и от 24 юни до 8 август, докато търсите начин да задълбочите познанията, опита си. Парите и успехите идват от 14 до 28 януари, 6 -22 април, на 2 юли, 2, 7 и 15 август, 13 ноември, 14 и 25 декември.

Втора декада /2 - 12 юли/ трудно вярва и подлага всички процеси на критика. Вероятно вашият професионален път и решения ще се нуждаят от реорганизиране. Няма да постигнете нищо със страх и запомнете, че дяволът никога не е чак толкова черен. Истински трудните дни са през март. Следват промени, а в края на годината се появяват нови лица в бизнеса, в работата.

Трета декада /13 - 23 юли/ е енергична, трепетна в очакване на събития. Няма как да е различно, при положение, че Марс ги окрилява за действие - 12 януари - 20 февруари, 31 март - 12 май, 24 юни - 8 август. Дръжте си езика зад зъбите през дните от 20 февруари до 31 март и от 12 ноември до края на годината, ако искате да задържите професионалната си позиция или сте решени да поискате повишение. Забранете си агресивно поведение, лишено от такт.

Лъв

Не сключвайте сделки

Първа декада /24 юли - 1 август/ - знаете какви са предимствата и къде ви е силата в работата, в професионалните дела. Сатурн недвусмислено подчертава вътрешната увереност, а в подобни моменти: 1 януари - 15 юни и 18 септември - 31 декември, вие нямате равни по борбеност и успеваемост. Енергичността ви трябва да бъде щадена между 8 август - 24 септември, когато направо не знаете какво да я правите и опасно се излагате на рискове.

Втора декада /2 - 12 август/ до средата на август никой не може да се мери с вас по служебни успехи и професионален просперитет. Околните се съгласяват с вас, защото ви оценяват като силни противници, но определено се готвят от 1 до 12 януари, 31 март - 12 май за ответен удар с негативни последици. В работната сфера от 25 септември до 12 ноември се създават конфликти и конфронтации със сериозни последици.

Трета декада /13 - 23 август/ - редно е да се съобразите с "ретроградността" на Меркурий между 21 януари - 11 февруари, 19 май - 11 юли и 17 септември - 9 октомври: моля, никакви прибързани стъпки, без излишни жестове и обещания, въздържание от важни договори и споразумения! Това да е отговорът ви на провокативните звездни вибрации. Иначе нямате причина да се оттегляте в усамотение или да се притеснявате за професионалните си хоризонти.

Дева

Избягвайте конфликти

Първа декада /24 август - 2 септември/ все още страхливо се оглеждате през февруари, март, април и ноември дали няма да изскочат нови професионални отговорности и кой ще следи за тяхното изпълнение. Страховете ви са оправдани, тъй като не сте затворили страницата със старите проблеми, а новите предизвикателства отнемат все по-голяма част от времето ви. Мислете за това как между 31 март и 12 май, както и от 24 юни до 8 август рационално да използвате енергията и познанията си, и всичко ще бъде наред.

Втора декада /2 - 12 септември/ - живеете под пресата на Плутон и на задължения, надскачащи рамките на делничните задачи. Осъзнайте, че имате повече сили, отколкото ви изглежда и че те трябва да се проектират в плана на професионалните цели. Амбицирайте се, не се жалете, не се оплаквайте, че се уморени. Работете активно от март до юни и от август до ноември.

Трета декада /13 - 23 септември/ попада под разположението на Марс. Той ви прави вътрешно активни, но и агресивни, критични, сприхави. Въздържайте се от оценки и дръжте езика зад зъбите си от 31 март до 12 май и от 24 юни до 8 август, ако възнамерявате да прогресирате в работата, да преуспявате в бизнеса си. Стойте далеч от конфликти и не се конфронтирайте от 12 януари до 20 февруари, от 12 май до 24 юни и от 25 септември до 12 ноември.

Везни

Дръжте педала на газта

Първа декада /24 септември - 2 октомври/ - очакват ви по-спокойни времена. Имате основание. Сатурн ще ангажира околните по-плътно с потребностите ви. Но не се разпускайте. Ако се опитате да прехвърлите тежестта на служебните отговорности върху колегите, а вината за невървежа в бизнеса на партньора, между 20 февруари до 31 март, от 24 юни до 8 август и от 12 ноември до края на годината ще се стигне до конфликт и разтуряне на съдружия.

Втора декада /3 - 12 октомври/ - изпитвате неблагополучия в професионалните начинания и това възпира инициативността ви. Проблемите на работното място и недостигът на финансов ресурс са осезаеми през януари/февруари, юли/август и през ноември/декември. Ще живеете с усещането за приближаването на по-добри времена от 1 до 12 януари, 12 май-25 юни и 8 август - 25 септември, когато може да разчитате на повишение или да си намерите по-добра работа.

Трета декада /3 - 23 октомври/- нямате търпение да се освободите от оковите на ограниченията от всякакъв род и да впрегнете своя интелектуален и психически ресурс в професионалната дейност. Нетърпението ще ви отведе до подобни решения от 12 януари до 20 февруари, 31 март-12 май, 25 септември-12 ноември и нищо чудно да се наложи да ги коригирате на следващ етап. Разумът говори, че е по-правилно да предприемете важните стъпки преди 12 януари, между 20 февруари и 13 март, от 27 август до 2 ноември и от 20 ноември до 10 декември.

Скорпион

Важни решения след лятото

Първа декада /24 октомври - 1 ноември/ - несмело протягате ръка към нови идеи с професионален характер и към начинания в бизнеса. Несигурността в материалната сфера сякаш е зад гърба ви, но вие не се осмелявате да се разпуснете. Налага се обаче да сте активни и изискващи след август не само към себе си, но и към околните, за да се насладите на плодовете от дейността си. Кулминацията на успехите очаквайте през септември.

Втора декада /2 - 11 ноември/ - очакват промени и знаят, че те ще идват бавно. Длъжна съм да ги предупредя да ги очакват през октомври. Проекциите на планетите изискват подготвителен етап за всяко начинание в работата, бизнеса и да не пробвате късмета си между 1 и 12 януари, 31 март - 12 май, от 8 август до 25 септември. Някой може да ви върне набързо в начална позиция.

Трета декада /12 - 22 ноември/ живее под знака на 2014 година. Моят съвет е да се въздържате от важни начинания преди средата на лятото, тъй като от 15 юни до 18 септември обстоятелствата по никой начин не могат да се определят като благоприятни за целта. Нептун се опитва да смекчи нещата и ви предлага изход на базата на интуитивно-емоционални решения: действайте нетрадиционно, за да спипате конкуренцията неподготвена.

Стрелец

Късметът винаги е с вас

Първа декада /23 ноември - 1 декември/ подава ръка за подкрепа, но не уточнява дали я иска или я предоставя. Двусмислено и подвеждащо за околните ще е поведението ви на работното място, по отношение на бизнес партньорствата, затова не чакайте успехи и финансови приходи. Спокойствието на работното място се завръща в края на годината, а до 15 юни и през ноември ще ви се види нанагорно, ако сте пръскали думи и пари.

Втора декада /2 - 10 декември/ - не спирате да мечтаете и да действате. Основание имате, а и опит не ви липсва, защото се ползвате от инерцията, набрана през втората половина на 2014. Така ще е до средата на лятото: грабнете шанса, родени сте под щастлива звезда. Повече умуване и въздържание се очаква от вас през дните от началото на май до 15 юни и най-вече през ноември и декември.

Трета декада /11 - 21 декември/ е съсредоточена от април до края август върху работа и материален просперитет. И така следва. Необходимо е да поясня, че от 13 до 31 март и от 7 до 27 август ще се разбере дали сте поели по верния път и дали сте използвали съответните лостове. От 17 септември до 9 октомври се въздържайте от подписване на важни документи и си пригответе резервен вариант за действие в случай, че обстоятелствата се объркат.

Козирог

Материални придобивки

Първа декада /22 декември - 31 декември/ - не се плашите от работа и задачи след онова, което преживяхте от 2010 насам. Нови предизвикателства в професионален план идат още през януари. Поне ще се появят с "указания за употреба" от страна на Нептун и вие ще се впуснете в практиката на делника адаптивно и креативно настроени. Така ще е през февруари/март и от октомври до декември. Опасност от конфликти с финансови негативи има между 20 февруари -31 март, 24 юни -8 август, от 12 ноември до края на годината.

Втора декада /1 - 10 януари/ - понаучили сте се да не обръщате внимание в работата и в бизнеса си на приказки и обещания за отлични възможности и за много пари. Напук на обстоятелствата сте готови да рискувате между януари и март, защото сте наясно, че сами ще се справите най-добре. Не повтаряйте този модел през април, тъй като ще последват проблеми, които ще се проточат до юни, до септември или до края на годината.

Трета декада /11 - 20 януари/ - провиждате нови хоризонти и перспективи. Надеждите за по-добра работа и повече приходи ще се осъществят с помощта на Сатурн, завърнал се в Скорпион между 15 юни и 18 септември. Това е вашето време на материален просперитет. Между септември и декември се потрудете да отстоявате завоюването и се възползвайте от леко пренебрежителното отношение на околните, за да ги поставите там, където им е мястото.

Водолей

Бизнесът ви е в подем

Първа декада /21 - 30 януари/ - опитвате се да бъдете за пример. Вие имате способността последователно и систематично да преодолявате трудностите на пътя към професионалния просперитет и кариерното развитие. На това ви научи Сатурн и до 15 юни ще изпреварвате с лекота конкуренцията. През лятото делата ви ще са в застой, за да тръгнат отново нагоре след 18 септември. Бъдете така добри да не прибързвате в края на септември/началото на октомври и всичко ще е наред с парите, и с резултатите в работата.

Втора декада /31 януари - 8 февруари/ си е паднала на мястото. Няма как някой да ви обяснява, че може да имате проблеми в работата си. Уран е вашата школа сега и вие сте в състояние да намерите изход, било то и с уместна шега, от всяка професионална ситуация между юни и края на ноември. Преди да решите нещо между 12 януари и 20 февруари, както и през декември, наложете си да премисляте обстойно и детайлно всяка стъпка.

Трета декада /9 - 18 февруари/ не се тревожи за бъдещето. Вие се пробвате да извлечете максимума от настоящето, да сте отлични в работата си. Сатурн ви научи на това. Не си мислете, че между 15 юни и 18 септември той няма да ви пробва дали си знаете урока. Ако трябва да сме точни, между края на юли и началото на август ще се наложи да стиснете зъби, за да изведете започнатото до край. След това идва успехът в работата, в бизнеса, а с това и парите.

Риби

Всичко зависи само от вас

Първа декада /19 - 28 февруари/ - всичко ви изглежда някак странно. Прави сте. Към вас идват нови професионални реалности и служебни предизвикателства. Не знаете как да ги подхванете. От май до юли и от октомври до декември не сте в добра физическа и психическа форма. Фантазията и желанието да сте различни да се откроявате могат да ви изиграят шега. От 1 май и до 8 юли има опасност от сериозна грешка, ако се впуснете в професионални начинания.

Втора декада /1 - 10 март/ - мислите си, че сте в свои води. Не бих била така сигурна. Нептун е вашият звезден наставник, но изискванията и очакванията му към вас се менят непрестанно. Несигурни във всичко, в това число и в себе си ще сте от май до юли и отново от октомври до декември, макар по различен начин. И двете фази са неблагоприятни за скок в дълбокото професионално море, както и за начинания в бизнеса.

Трета декада /11 - 20 март/ - подготвяте нови начинания, защото имате потенциал от неизползвана енергия. Това е така и не е така. Между 31 март и 12 май и от 24 юни до 8 август делата в бизнеса и на работното място изглеждат лесни като детска игра. Трудностите и нови обстоятелства се появяват от 12 януари до 20 февруари, от 12 май до 24 юни, от 25 септември до 12 ноември. Вие губите контрол, когато сте най-сигурни и уверени в успеха и в подработените приходи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай