Кание Уест: Едва не убих дъщеря си

Рапърът се яви на първата си публична изява като кандидат президент

Кание Уест: Едва не убих дъщеря си | StandartNews.com

Кание Уест проведе първата си проява, откакто обяви, че се кандидатира за президент на САЩ, предадоха Асошиейтед прес и Ройтерс. На събитието в Южна Каролина рапърът изнесе дълъг монолог, в който засегна абортите, религията, международната търговия и каза, че мозъкът му е прекалено голям за черепа му. Той се появи в залата, облечен със защитна жилетка във военен стил и с прическа, при която на тила му беше оформен надпис "2020".

"Хариет Тъбман всъщност не освободи робите, просто ги предаде на други бели хора", заяви звездата.

Рапърът порица абортите, макар да заяви, че те не би трябвало да бъдат забранени. Той предложи финансови стимули, които да съдействат за разубеждаване на бъдещите майки да премахват бебетата си. На проявата Уест в един момент се разплака, когато говореше за майка си, умряла след усложнения от пластична операция през 2007-а.

"Майка ми ме спаси - баща ми е искал аборт. Нямаше да има Кание Уест, защото баща ми е бил прекалено зает - разкри рапърът и призна през сълзи, че за малко да извърпи същия грях - Едва не убих дъщеря си. Когато приятелката ми (Ким Кардашиян) се обади да ми каже, че е бременна, хапчетата бяха в ръката й и ние се чудихме какво да правим. Екранът на компютъра ми започна да примигва и разбрах, че Бог ми дава знак да не се меся в неговите работи. Тогава категорично й казах, че ще задържим детето."

Уест пропусна крайните срокове за явяване на гласувания в няколко щата и не е ясно дали може да събере достатъчно подписи, за да се класира за гласуванията в други. Миналата седмица той се класира за гласуването в Оклахома и това беше първият щат, където той покри изискванията преди крайния срок. Рапърът трябва да събере 10 000 подписа до днес на обед, за да се яви на гласуването в Южна Каролина.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай