Къмпинг и хамак вместо лукс в хотела

Къмпинг и хамак вместо лукс в хотела | StandartNews.com

Ето каква е рецептата на много от родните звезди за свястна почивка: каравана, хамак, питие на бара или пред караваната, пясък между пръстите по цял ден и изпитана от години приятелска компания. И още - пълна забрана за думата "трябва", леки манджички на газовия котлон, къпане, каране на сърф или кайт, разпускане до пълно разтваряне в слънцето и морето.

Вече от години е известно, че родните знаменитости предпочитат къмпинга пред луксозните хотели. Караваните са готови, кемперите - също. Някои си падат и по палатките. Лора Крумова е заклета фенка на къмпинг "Градина" и всяко лято паркира караваната си в близо до "Златна рибка." Там половинката й Сотир стопанисва училище за сърф. Лора не пропусна морето дори докато беше бременна. Обича да плува и да събира тен на плажа рано сутрин и късно следобед. Все още обаче предаването "Комбина", което Лора води по Нова, не е във ваканция.

Калин Врачански открил свободата от почивката на къмпинг преди години и сега вече не желае да си помисли за летуване в хотел. "Забавлението е несравнимо. Сутрин като се събудиш, и морето е пред теб. Посрещаш изгрева, наслаждаваш се на залеза. Никога не си сам. Винаги си заобиколен от познати и приятели с каравани. Като едно семейство сме", категоричен е Калин, който също си има каравана.

Юлиан Вергов също е готов за плаж, след като вече приключи турнето си със Захари Бахаров и Владо Карамазов. "Трите мечки" за месец минаха през 16 града, където изиграха трите си постановки "Дакота", "Арт" и "Спанак с картофи", продуцирани от самите тях.

Сега Юлиан ще се отправи към любимия му къмпинг "Смокиня". Актьорът обикновено паркира на стотина метра от морето, а сутрин задължително се събужда от шума на вълните. Друга любима дестинация на Вергов е къмпинг "Каваци". Понякога компания в този вид почивка му прави колегата Владо Карамазов. Таблата и картите са основното им занимание.

Духовникова изневери на Гърция

"На Лозенец сме... Няма ги сърфистите, няма ги джапанките, прострените шарени хавлии, красивите майки с децата също липсват. За сметка на това навсякъде тракат токчета, а селската легенда дори цял ден мълви, че самият Динко, ловецът на бежанци от Ямбол, обядвал в "Сезони" ...! Слънчев бряг, ела да си прибереш вересиите!" Това написа във фейса Теодора Духовникова преди ден. Тази година звездата на Народния е изневерила май на Гърция, където обича да ходи. Може би по-късно пак ще прескочат със Стефан, двете им дъщери и семейството на Белослава дотам, както правят всяко лято. Двете фамилии все са заедно на почивка. Актрисата винаги търси убежище в компанията на къдрокосата си приятелка, когато има някакъв проблем. "Всеки път, когато се ядосам, отивам в кемпъра на Бубето. Там пием вино, говорим си за театър, за картини, за всичко. Много е успокояващо, а и със съпруга й винаги слушат невероятна музика", разказа Теди пред bTV, която всяка сутрин тича с приятелката си по плажа и е в страхотна форма.

Мира Добрева: Празно и тъжно е

И Мира Добрева избра родното море. Водещата на "Отблизо с Мира" по БНТ най-сетне усети полъха на морския бриз. Красивата журналистка публикува в социалната мрежа снимки от плажа.
"В България. Със старите, продънени шезлонги и избледнели от слънцето дюшеци. Празно е и някак тъжно. Сигурно защото е обедно време.
И руснаците са отишли да хапнат. Или да пийнат. Българите ги няма. Те са в Гърция. За съжаление. И за радост. Защото всеки е работил цяла година, за да даде с кеф парите за почивката си. И да получи най-доброто..."
Това гласи писанието на Мира. Телевизионерката е запечатала паметен момент с порасналото си момче, което носи името на татко си - продуцента Жоро Торнев. Добрева има и по-голяма дъщеря - Лора, която е от първия й брак.

Деян и Радина са от сървайвър братството

Деян Донков и Радина Кърджилова също са от къмпинг братството. Те притежават каравана от няколко години и си търсят по-диви места за почивка. Но този път е различно - Радина роди сина им преди по-малко от месец и едва ли ще го вземат по жегите. Ще направят кръщене, а дядото, художникът Христо Кърджилов, чието име носи внукът, се гласял да му рисува портрет, както е обещал. Ако пък Донков прекалено прегрее в София, нищо чудно да отпраши към "Градина", "Смокиня" или нещо подобно с Деян-младши, първородния му наследник от актрисата Анастасия Ингилизова.

Зейнеб разпуска в родния Бургас

Зейнеб от "На кафе" също откри сезона. Въпреки че предаването все още не е излязло в лятна пауза, блондинката не се откъсва от плажа.
Всъщност репортерката е от Бургас и често се връща в родния си град. "Усмивки, слънце и вълни...На всеки пожелавам повече такива дни...Нека, нека бъде лято-о-о", цитира тя хита на Лора Караджова.

Калин Вельов откри клуб на "Градина"

Калин Вельов, който прекарва по цяло лято с караваната си на морето, сега е решил да съчетае почивката с работата. В сряда, заедно с групата му "Тумбаито", завихриха латино фиеста в Бургас и дадоха старта на музикалните празници там. Снощи пък с ефектните танцьорки от "Амазония" и Джу Мартинс откриха чисто новия клуб "Мармалад" на къмпинг "Градина". "Малко пясък в краката и водорасли в косата." С тези думи в профила си във Фейсбук перкусионисът приканваше авантюристите да дойдат на купона.

Меги от "Търси се" загърби Черно море

Меги от "Търси се" загърби Черно море. Тв водещата заведе сина си в Гърция и се похвали със снимки във фейса. Ето какво написа в профила си в социалната мрежа щастливата майка:
"Най-мечтаното пътешествие...До най-синия остров - Елафонисос. През Солун и Атина. С много любов...Тино и Ние - заедно! Ще разказвам и показвам като се приберем как усетих всеки миг от първата ваканция със сина ми. Чаках я, мечтах я, копнеех за нея...Хора, много е хубаво-о-о-о!", радва се водещата.
Откакто роди, чаровната брюнетка е нов човек и живее без страхове, изпълнена с положителни емоции. Две години преди да се появи на бял свят синът й, тя сключи брак с Ивайло Фичев.

Йотовска снима дупето си на плажа

Биляна Йотовска, известна с изключителните си извивки в задната част, се похвали във Фейсбук, че е на "Дюни". С нея естествено са дъщеря й Никол и съпругът й, културиста Митко Димитров. Йотовска веднага изтъкна защо бе избрана за "Мис дупе". Тя си направи импровизирана фотосесия, където лицето бе напълно загърбено за сметка на дупето. Кадрите явно са щракнати от Митко, а под тях Биляна е написала в личния си профил: "Часовникът ми казва, че нямам време за негативизъм днес".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай