Камелия проговори за бебето. Разтърсваща изповед

Цялото семейство сега очаква с нетърпение и първата си Коледа с малкия наследник

Камелия проговори за бебето. Разтърсваща изповед | StandartNews.com

Фолкзвездата Камелия, която показа бебето си на всички навръх светлия празник Великден, като истинско великденско чудо, едва сега реши да признае цялата истина за това как е станала майка.

Нейната най-голяма мечта, за която блондинката се боли в продължение на цели 15 години, вече е факт, но всичко, през което е преминала Камелия, ще ви разтърси. Въпреки че е могла в много моменти да се откаже, не го е направила, предаде БЛИЦ.

Камелия не скри, че през годините е изпитала цялата палитра от емоции, която може да си представи човек, мечтаещ за бебе – много загуби, отчаяние, краткотрайна радост и очакване, последвани от тъга и разбити надежди, физическа и емоционална болка. Въпреки това чудото накрая се случва и през април тя става майка.

"Човек когато желае, не се отказва от мечтите си. Това беше една моя много голяма лична битка – да стана майка – в продължение на 15 години. Мога спокойно да кажа, че съм преживяла всичко. Опитах всичко. Имаше моменти, в които страдах. Изпитах цялата палитра от емоции и чувства, които човек е способен да изпита. Но не се отказах", сподели Камелия в тв интервю пред Цитиридис.

Изпълнителката не скри и възмущението си, че двойките с репродуктивни проблеми в България са третирани като втора-трета категория хора, подложени са на безумни спънки и отношение и често са принуждавани да търсят помощ в чужбина.

Тя заяви, че не е политик, за да знае какви закони трябва да се направят, но призова да се улесни пътят на хората, които искат да станат родители, за да се раждат повече българчета.

"Защо тези хора, които имат проблеми и не могат да си родят дете, защо те трябва да се чувстват обречени, да страдат, да посягат към алкохола, а някои и дори да отнемат живота си. Защо?! Защо, след като повечето от тях биха били чудесни родители, за пример и биха дали прекрасни деца на нашата България. Та нали именно от деца имаме нужда, за да се реши демографският проблем, който става все по-сериозен", пита с огорчение Камелия. И разкри, че докато се е борила да има дете е влизала и във форуми за майки, но вместо някакво успокоение и съвет, е ставала още по-объркана.

Към днешна дата Камелия и любимият й Цветин се радват на най-скъпото в живота си и го пазят като истинско съкровище, каквото е и реално то за тях. За отглеждането му разчитат и на безценната помощ на двете щастливи баби – майката на Камелия и тази на Цветин. Цялото семейство сега очаква с нетърпение и първата си Коледа с малкия наследник.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай