Камбани бият в Белия дом

Най-голямата внучка на президента Байдън се омъжва на за 19 ноември

Камбани бият в Белия дом | StandartNews.com

Сватбени камбани ще бият в Белия дом след цели 14 години. Най- голямата внучка на американския държавен глава Джо Байдън ще се омъжи през есента, а приемът ще бъде в официалната резиденция на президента, съобщи самата тя в Истаграм. Събитието е планирано за 19 ноември.

28-годишната Наоми e дъщеря на сина на президента Хънтър Байдън. Подобно на него, тя също е юрист. Баща ѝ беше адвокат, инвеститор, лобист и банкер, но към момента работи като художник. В последните си мемоари "Красиви неща" той разказва подробно как е станал наркоман и как семейството му е помогнало да се възстанови. Сега името му отново е в заглавията на задокеанската преса, след като през последните седмици федералните разследвания на данъците и международните му бизнес дейности започнаха да се разгорещяват.

Годеникът на Наоми е 24-годишният Питър Джордж Хийрман Нийл от Джаксън Хоул, Уайоминг, който завършва последния си семестър по право в Университета на Пенсилвания.

Те се сгодиха миналата година, когато той ѝ предложи брак близо до родния си дом със същия пръстен, с който навремето неговият дядо е поискал ръката на баба му. Членове на семействата им бяха там, за да ги изненадат, мигове след като тя казва "Да".

Двойката живее във Вашингтон, окръг Колумбия. Запознават се в Ню Йорк, на среща, организирана от техен общ приятел преди около четири години, а оттогава са неразделни, както обясняват офиса на първата дама на САЩ. Майкъл Лароса, прессекретар на Джил Байдън, каза, че семейството все още е в процес на планиране на тържеството. В следващите месеци ще бъдат съобщени повече подробности.

Последната сватба в Белия дом беше на Питър Соуза, фотограф на президента Барак Обама. През 2013 г. той сключи брак с Пати Лийз. Няколко години по-рано, и по-точно през 2008 г., там бе и приемът за венчавката на Джена Буш и Хенри Хагър.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай