Кали сменя Вихра?

Кали сменя Вихра? | StandartNews.com

София. Бившата отчаяна съпруга щяла да води "Споделено с" само през първите две седмици от новия сезон Поредната рокада се задава в националния ефир. Вихра Петрова вече няма да води токшоуто "Споделено с" по TV 7. Това обяви самата тя на официалната си Фейсбук страница.

В неделя в ранния преди обед бившата на Иван Христов, която работи за предаването от осем месеца, написа: "Скъпи приятели, питате ме кога ще стартира есенният сезон. На 10 септември започва излъчването на новите издания, които вече са записани. За съжаление, ще бъдем заедно само до 21 септември, защото продуцентите ще работят с друга водеща." Вихра дори разкрива клюки от кухнята, според които за нейна заместничка се спряга попфолк фурията Кали.

Самата певица се въздържа от коментар. "Засега няма нищо категорично", беше лаконична тя. От екипа на "Споделено с" щели да си тръгнат главният редактор Жоро Игнатов и хората от неговото обкръжение. Те се трудеха в TV 7 още по времето на Камелия. Вихра обаче споделя и мотивите си да разкрие информацията. "По обясними причини няма да мога да ви благодаря от малкия екран, затова ще го направя от тук. От сърце ви благодаря за доверието, споделянето и подкрепата!"

Тя твърди, че е особено горда от високия рейтинг, който токшоуто е достигнало, докато тя беше негово лице. "Надявам се скоро отново да се срещнем в ефира на друга телевизия. Дотогава ще общуваме пълноценно на личната ми страница във Фейсбук. За мен беше истинско удоволствие да бъдем заедно! До нови срещи!", оптимистично завършва водещата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Автор Цецо
Коментирай