Какво ново при звездите

Какво ново при звездите | StandartNews.com

Юлияна Дончева ражда до дни

Юлияна Дончева ще направи любимия си Стъки щастлив баща след броени дни.
Брюнетката признава, че не е претенциозна относно пола на детето, но любимият й се надявал да е момче. Юлияна ще роди със секцио, а щастливите родители вече са се погрижили за детската стая, която вече е напълно обзаведена. Върху името на бъдещия наследник обаче още умували. Брюнетката вече има един пораснал син от първия си брак.

Ники отряза Алисия

Алисия и този път няма да мине под венчилото. Фолк певицата получи годежен пръстен от настоящия си любим Ники Михайлов, но нещата не са така розови, каквито изглеждат. Вратарят на националния бил категоричен, че няма нужда от подпис, за да е щастлив с жената до себе си. Според клюкари обаче Алисия била силно притеснена заради миналите си перипетии с Валери Божинов и за това искала да се застрахова с брак и дете. Приятели на певицата разказват, че фолк звездата се ожалила, че за 4 години съжителство, Ники й подарил само два чифта бельо - странно как обаче е пропуснала да "забележи" автомобила, който Михайлов й връчи.

Клуни защити тъщата

Джордж Клуни възропта срещу клюкарски статии, в които се твърди, че тъща му Бария не одобрява връзката му с дъщеря й Амал Аламудин.

"Принципно избягвам да коментирам жълтините по мой адрес, но тук вече става дума за чужд гръб и безопасност", заяви Джордж. Носителят на две награди "Оскар" твърди, че историята за това как майката на любимата му се е противопоставяла на любовта им заради религиозни причини, е напълно неоснователна.
"Въпросната медийна лъжа обаче включва и засяга доста по-големи проблеми. Безотговорно е в наше време да се намесват религиозни различия, където те липсват, тъй като темата е много деликатна и опасна", казва още вечният ерген.
До сватбата на актьора и Амал Аламудин остават още два месеца. Двамата ще се венчаят през септември в Италия.

Бионсе с тайна сестра

Такоя Банскомб, която в момента съди бащата на Бионсе - Матю, за попечителство с твърдението, че той е родител на 4-годишната й дъщеря, се оказа стара позната на семейството. Такоя е близка приятелка на Соланж - по-малката дъщеря на Матю и Тина Ноулс. Именно покрай щерка си, неверният баща се запознава с моделката и двамата започват тайната си афера преди 4 години.

Брайън стана доктор по музика

Брайън Джонсън, фронтменът на AC/DC, получи почетна докторска степен от университета Нортумбрия, Североизточна Англия.

67-годишният рокаджия, който е роден в Дънстън, Гейтсхед, взе престижната степен за "вдъхновяващи постижения". Той започнал да пее в църковен хор в Гейтсхед, а през 70-те години на миналия век става известен с бандата "Джорди".
Брайън се присъединява към AC/DC през 1980 г. след смъртта на първия им вокалист Бон Скот. "Когато излезеш оттук и се завърнеш, внезапно осъзнаваш какво имаш. Прекрасно е да се върна", сподели Джонсън.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай