Какво вещаят картите Таро за зодията ви

Какво ви очаква според зодията? Вижте някои отговори

Какво вещаят картите Таро за зодията ви | StandartNews.com

Картите Таро разкриват много интересни събития за започналия вече месец октомври, а прогнозата изобщо не е свързана с климатичните условия в страната.

Какво ви очаква според зодията? Някои отговори се съдържат в публикация на в. "Струма".

Овен

Октомври ще бъде месец, изпълнен с възможности за вас, Овни. Ще преоткриете своите таланти и ще се радвате да излизате по-често от вашата зона на комфорт. Каквито и да са препятствията, които ще се появяват по пътя ви, можете да ги преодолеете с усмивка и да излезете победител от всяка ситуация. В работата ви очакват успехи, но в любовта са възможни неясноти и объркване.

Телец

Още в началото на месеца може да се наложи да направите някои промени. Не насилвайте събитията. В работата ще се радвате на подкрепа, ще бъдете мотивирани. Не забравяйте да бъдете благодарни на хората, които ви помагат. В любовта не си позволявайте да стигате до конфликти с партньора. Ако търсите своята половинка, може да ви очаква нещо интересно.

Близнаци

Хубава енергия, приповдигнато настроение, но внимавайте с какво се захващате. Не си губете времето с тривиални неща. Защитавайте интересите си и почистете живота си от това, което ви пречи. Използвайте продуктивната енергия, за да приведете плановете си в действие. В работата ще имате възможността да постигнете добри резултати. В любовта бъдете открити и не играйте жертвата.

Рак

Таро картите разкриват, че за Раците ще е добре ако от време на време излизат от своята зона на комфорт. Бъдете рискуващи, но и разумни. В работата може да ви е по-натоварено от обикновено. Вашите умения ще ви помогнат в разрешаването на проблемите. В любовта ще успявате да поддържате интереса на вашата половинка. Новият месец ще донесе романтични изненади за необвързаните.

Лъв

Продуктивен месец очаква Лъвовете, но не бъдете дребнави. Възможни са конфликти с приятели, семейството, затова не говорете прибързано. Не рискувайте излишно и няма да имате загуби. В работата внимавайте за грешки. Точните думи в точното време могат да спасят връзката ви и да я направят по-хубава. Необвързаните няма да скучаят.

Дева

Таро картите разкриват, че Девите ще се вълнуват от финансови въпроси и затова ще е добре да не харчат излишно. Октомври е подходящ месец за стартиране на идеи. Що се отнася до любовта – ще трябва да поемете отговорност за собственото си щастие, не очаквайте партньорът ви да разбере какво ви прави щастливи. Покажете му по фин начин и не забравяйте да благодарите, когато половинката полага усилия във връзката.

Везни

Везните ще се вълнуват от това как да подобрят себе си, какви нови умения да придобият. В работата ще трябва да очертаете ясно границите и да се пазите от недоброжелатели. Делегирайте задълженията на способни и надеждни хора, ако заемате ръководна позиция. Може да не срещнете разбиране от страна на вашата половинка относно работата ви. Помислете какво сте готови да жертвате.

Скорпион

Таро прогнозата за октомври за вас, Скорпиони, е че ви очаква месец, в който е възможно да влизате в сблъсъци, както в професионален, така и в личен план. Ако сте обмисляли важно решение, ще можете да направите конкретни планове през следващите няколко месеца. Комуникацията може да стане малко сложна през този октомври, така че избягвайте всякакви чувствителни теми на разговори. В работата не приемайте събитията твърде лично. В любовта, без значение дали имате половинка до себе си или изпитвате емоции към някого, ще трябва да полагате усилия, пише az-jenata.bg

Стрелец

Ако искате този месец да бъде хубав за вас, не се връщайте в миналото. В случай че ви предстои да направите сериозен избор, бъдете концентрирани и ще се справите. В работата бъдете уверени, перспективите за вас са добри. През този месец ще бъде важно да не спорите с любимия човек. Бъдете промяната, която искате да видите в партньора си. Опитайте се да подобрите комуникацията и да си осигурите повече романтични мигове.

Козирог

Таро картите показват, че октомври ще донесе баланс и възстановяване на вашите енергийни нива, което ще ви даде възможността да направите някои промени в живота си. В работата ще бъде спокойно и ще можете да разкриете своя творчески потенциал. Любовта може да ви постави някои „клопки“, затова бъдете внимателни.

Водолей

Интензивен месец ви очаква, но не се напрягайте. Помислете за вашите нужди – физически и емоционални. В работата ще се движите напред и нагоре, като това ще подобри и вашите финанси. Не забравяйте да си почивате достатъчно. Във връзката ще се наложи да полагате повече усилия за хармонията с партньора, а ако сте необвързани, запазете нещата случайни и неангажиращи, поне този месец.

Риби

Забавен месец! Ще бъдете вдъхновени както творчески, така и емоционално, ще сте по-спонтанни и по-склонни да рискувате. Покажете най-доброто от себе си, ако искате другите да ви забележат. В работата плановете ви ще се осъществяват, но в любовен план е възможно да бъдете недоволни, особено ако сте в дългосрочна връзка. Опитайте се да намерите решение с любимия човек. Необвързаните може да се влюбят неочаквано.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай