Какво става в Монако? Кралското семейство проговори за брака си

Грозни слухове тръгнаха от френско списание

Какво става в Монако? Кралското семейство проговори за брака си | StandartNews.com

Какво става в Монако? Кралското семейство проговори за брака си

Кралското семейство на Монако най-после проговори, коментирайки слуховете за раздяла на принц Алберт и принцеса Шарлийн.

Двамата нарушиха мълчанието си и официално отрекоха твърденията, че слагат край на 12-годишния си брак. Те нарекоха твърденията "злонамерени слухове", предаде "Дейли мейл".

Фейкът тръгна от френското списание ROYAUT, което обяви, че принцът и принцесата са в процес на раздяла. Слухът набра скорост, когато статията беше публикувана и в някои сайтове. Това предизвика пък спекулации в социалните медии. Наложи се пресслужбата на двореца да направи официално изявление, в което отрича твърденията.

Говорителят на кралския двор помоли да се не обръща внимание на въпросната статия, тъй като тя е "напълно неоснователна".

Двамата се запознават през 2007 г., когато 45-годишната бивша плувкиня среща принца на спортно събитие. Двойката обяви годежа си през 2010 г.

Шарлийн не беше в Монако през по-голямата част от 2021 г. заради здравословни проблеми. Сега тя отново е поела кралските си задължения и има редица публични изяви.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай