Какво става в "Ергенът"? Седем неща, които не знаете

Само той получава хонорар

Какво става в "Ергенът"? Седем неща, които не знаете | StandartNews.com

За никого не е тайна, че "Ергенът" е международен формат, който има десетки успешни сезони из цял свят. Именно затова се разровихме, за да открием някои от най-малко известните факти около предаването. Ето 7 от тях, които Vbox7.com събра:

1. Само Ергенът получава хонорар

В чужбина има и предаване, в което жена трябва да избира измежду десетки мъже, но принципът е един и същ - хонорар получава само Ергенът или Момата (?!), не и кандидатите за тях. Говори се, че най-високо заплатената "ергенка" е била Емили Майнард, която е взела 250 хил. долара за участието си.

2. Участничките се обличат и гримират сами

Само в първия епизод на "Ергенът" участничките са гримирани от професионален гримьор и облечени от стилист. Във всички останали епизоди те сами се грижат за външния си вид. 

3. Много жени са си носили вибратори

Сексът в луксозната вила може и да е табу, но не и вибраторите. Участничка от сезон 18 в САЩ разкрива, че повечето от момичетата са си носили вибратори, с които да се забавляват през дългите и самотни нощи.

4. Онези дни на момичетата се следят

В някои държави продуцентите са доста наясно с личните календарчета на жените и знаят коя кога е в цикъл. Тогава камерите са по-често около тези момичета, защото те са по-емоционални.

5. Не е задължително да видим предложение

Не всеки сезон завършва с предложение за брак. Въпреки това обаче в целия франчайз към момента има 12 двойки, които са щастливо женени. 

6. Никой не яде на срещите

Защото никой не иска да гледа как се хранят хората вместо да си говорят. Освен това: във вилата няма готвач, момичетата сами се оправят с готвенето и прехраната. Интересен факт е, че статистиката показва, че претендентките масово качват килограми по време на участието си.

7. Без забавления

Във вилата няма музика, няма телевизия, няма интернет и телефони. Освен това няма и фитнес зала. Въпреки това на кандидатките им е разрешено да тренират, както намерят за удобно, пише Марица.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай