Какво ще направи Живка с парите от "Фермата 7"

Тя живее в Австрия, но участието във фермата я е накарало да пожелае да се прибере за постоянно у нас

Какво ще направи Живка с парите от "Фермата 7" | StandartNews.com

39-годишната Живка Ролева спечели сезон 7 на „Фермата“, като се превърна във фаворит на зрителите с 62% подкрепа. След като напусна най-българското риалити, тя беше гост на Петя Дикова в „Тази събота и неделя“ по bTV.

Живка разкри, че все още не може да повярва, че е спечелила състезанието. Победителят от „Фермата“ получава 100 000 лева и тя не може напълно да осъзнае, че е спечелила тази немалка сума.

С паричната награда тя планира да се върне в България. Живка живее в Австрия, но участието във фермата я е накарало да пожелае да се прибере за постоянно в нашата страна.

Още с влизането си Живка заяви, че целта ѝ е да спечели „Фермата“, което в крайна сметка постигна, но това не се случи лесно. Тя разкри, че победата ѝ е резултат от месеци обмисляне, създаване на стратегии и гонене на цели.

„По-лесно е да бъдеш себе си, отколкото да играеш играта“, каза тя в ефира на bTV. Живка сподели, че е обмисляла всеки свой ход и е анализирала възможните резултати от него. Трябвало е да вземе предвид на първо място собствените си принципи и дали действията ѝ не са в противоречие с тях, а след това да помисли как тези действия ще се възприемат от зрителите и от съфермерите ѝ, за да не се отрази това негативно на резултата ѝ при гласуване.

Да можеш да обмислиш действията си на спокойствие обаче е лукс във „Фермата“. Участниците в предаването трябва да вършат физически труд, докато в някои ситуации са оставени почти без храна. По тази причина заради участието си, Живка е загубила 9 килограма. Тя обаче е свикнала на изпитания, заради нестандартната за жена професия.

Живка Ролева работи като шофьор на камион и сподели, че „да въртиш геврека“ не е толкова лесно, колкото много хора си мислят, а се изисква кураж, особено за жена.

Сега Живка Ролева ще се завърне към нормалния си живот и към семейството си, без което прекара доста време в играта. Тя разкри, че през това време се е опитвала да крие емоциите си и често на лицето ѝ е имало усмивка, която не ѝ е идвала отвътре.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай