Какво работят дамите от "Ергенът"

Сред тях има капитан на кораб

Какво работят дамите от "Ергенът" | StandartNews.com

Хинотерапевт, певица, коуч и бъдещ комедиант - това са само част от професиите, които участничките в "Ергенът" упражняват в истинския си живот. Ето с какво се занимават момичетата, които искат да спечелят сърцето на Виктор Стоянов. 

Вечно усмихнатата Алекс е психолог и хипнотерапевт. Занимава се с арт терапия и регресии. Тя завършила тримодулно обучение за основно ниво хипноза, трансперсонална хипнотерапия и е мастър за регресия и прогресия. Занимавала се се професионално с констелации.  

Чаровната Ния-Косара е завършила Националното музикално училище с профил „Поп и джаз пеене“. Признава обаче, че не се занимава професионално с музика, защото не иска да става роб на комерсиалното. В момента работи като PR и модел за моден бранд.

Габриела Петрова, която скоро напусна "Ергенът, е дизайнер на рокли. Занимава се с мода и шие бутикови дрехи по поръчка в ателието на майка си. Интересен факт е, че Габи знае английски, хърватски и китайски. „Искам да се занимавам с нещо, което ми е на сърцето. Предполагам, че в някой стендъп комеди клуб ще се впиша много добре“, призна тя, след като напусна рилити формата. 

Зорница Господинова работи като инвеститор и предприемач, а от една година има лиценз за капитан на кораб. Занимава се с бизнес от 17 години. Има свой моден бранд за дамски дрехи. Зори владее пет езика, сред които и мандарин. 

Марта Желязкова е момичето, посветило се на изкуството. Тя е била балерина. Има опит и като модел. В  момента се занимава с рисуване. 

Забавната Людмила се занимава с мода. Тя е онлайн търговец. 

Чаровната Дениз Хайрула е модел и инфлуенсър. Участвала е в едни от най-известните конкурси за сексапил и красота и има редица отличия. През 2018 г. става първа подгласничка на „Мис Плеймейт“.

Енергичната Венета Костова е търговски представител в компания за пробиотици. Освен това е коуч и актриса. Тя е завършила фармация, с което изключително се гордее. 

Ева Георгиева - EVA е красивият глас в предаването. Тя е певица, актриса модел и инфлуенсър. Интересува се от астрология и нумерология, и за всяко решение в живота си се допитва до Вселената.  Най-новата й песен се нарича „Още те обичам“. Парчето е вдъхновено от участието й в романтичното риалити и е посветено именно на Ергена.

Теодора Калинина е татуист и диджей. Образованието й обаче е съвсем различно. Тя е зъболекар. Живяла е в Мексико, където именно се заражда страстта й към татуировките и музиката.

Гергана Стаменова е другата певица в "Ергенът". Завършила е УНСС със специалност „Публична администрация“, но преценява, че работата на бюро не е за нея. Затова се е отдала на най-голямата си страст – музиката. От  няколко години насам развива успешна кариера. Позната е сред почитателите на хип-хопа с артистичния си псевдоним STAMENOWA. 

Блага, с псевдоним Бонбонова, е плеймейтка и модел. Обича пътешествията и кучетата. 

Притеснителната Елвира е писателка. Мечтата й е да издаде книга, за която вече е измислила заглавие – „Скандалната девица“. Изучавала Връзки с обществеността в/във ЮЗУ "Неофит Рилски" - Благоевград. Тя се занимава също така с пиар и фризьорство. Има интереси в областта на ръчното изработване на сувенири от дърво.

Виктория Капитонова е инфлуенсър и кулинар. В момента работи единствено върху себе си и се развива като професионален инфлуенсър в Instagram, Tik-Tok и YouTube, където има общо над 200 хиляди последователи. Преди време е работила като модел, но в Индонезия се отказва, защото вижда пред какви опасности са изправени колежките й, решили да си изкарват допълнителни пари по лесния начин. През 2021 тя участва и в кулинарното предаване "Мастършеф", припомня "ladyzone".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай