Какво посъветва българите Мила Йовович

Актрисата даде интервю за bTV

Какво посъветва българите Мила Йовович | StandartNews.com

Световноизвестната актриса, супермодел, дизайнер, певица, съпруга, майка и публична личност Мила Йовович даде откровено интервю на Георги Тошев специално за "Преди обед" от дома си в Лос Анджелис.

Родена е в Украйна, снима се на кориците на над повече от 100 списания, участва в над 50 филма. Тя е модел за подражание на хиляди жени по земното кълбо и човек, който не спира да се развива още от дете. Всичко за нея започва, когато е само на 9 години. За този ранен успех обаче тя плаща висока цената с травми от детството, сексуални сцени с непълнолетни, преследване от психопати и зависимост от наркотици, която едва не я убива. На 15 години Мила вече издържа семейството си и снима филма „Завръщане в синята лагуна“. Днес е променена, защото е щастлива майка на три дъщери.

„Преди всичко съм майка, на второ място съпруга, на трето съм актриса, но има толкова неща, които всъщност съм измежду всички тези, защото не съм просто майка, а и приятел, не съм просто съпруга, а любовница и вдъхновение“, категорична е тя.

В момента официалното й финансово състояние се оценява на 35 млн. паунда, което се удвоява, ако се включи и приблизителното богатство на съпруга й - сценариста и режисьор Пол Уилям Андерсън. Той е и режисьор на видеото от кампанията на Johnnie Walker, което е вдъхновено от личната история на Мила Йовович. Това, че тя е украинка от Европа и е стигнала толкова далече, е добър пример за всички, особено по нашия географски район, да продължат, въпреки препятствията и мястото на раждане.

Мила разказа , че никога не се е задоволявала само с едно нещо в своя живот и кариера, затова винаги експериментира с множество идеи. Така разпознава себе си в кампанията „Less talking, keep walking“ на Johnnie Walker, защото тя е пример точно за такъв човек, който не спира да се движи и продължава напред въпреки всичко. За нея точно това е важното в живота „Не говори, действай“.

Завладяващият външен вид на Мила Йовович пленява света на киното от десетилетия, но тя в никакъв случай не отдава това само на него.

„Виждала съм много красиви момичета да идват и да си отиват. Самата аз съм била привличана от хора, които не са очевидно красиви в този смисъл на думата, но са били толкова силни от към излъчване на увереност, посветени на себе си и на собственото си житейско пътуване и това е толкова привлекателно и силно, защото мисля, че много хора са изгубени и се опитват да намерят собствения си път“, сподели актрисата и модел.

„Красотата е безсмислена, конкретно външната, физическата красота, защото много момичета си казват, аз имам красиво лице, мога да се справя с това да съм модел, но са необходими много повече неща освен да имаш лице. Спомням си, че съм виждала толкова много хубави момичета, които се появяват за един сезон и повече никога не ги виждаме и не защото не са красиви, а защото има други момичета, които не са очевидно красиви, но имат такова усещане за стил, интелект или творчество, такова усещане за собствената си личност и това се проектира в такава увереност, че хората реагират и са привлечени именно към него“, споделя Мила Йовович.

Разказа, че има много предимства и недостатъци да започнеш да градиш кариера токова млад.

„Когато си млад, е много по-лесно да станеш актьор, но ако нямаш правилното образование и правилното семейство, е много по-трудно, дори опасно да започнеш млад. Виждала съм много деца в тази индустрия оставени да се оправят сами без никой да се грижи за тях, а има и такива, на които самите родители се възползват от тях“, сподели световноизвестният модел и актриса.

Разказа, че през 1997 г. се е почувствала за първи път актриса, когато дълбоко прегръща един филм. 

„Филмът „Петият елемент“ ми позволи да се изгубя за първи път и за първи път се потопих в образа си толкова много. Тогава си дадох сметка, че това да бъда актриса е дълбоко вградено в мен“, припомни си Йовович.

На въпроса какъв съвет би дала на българската аудитория, тя каза, че след като всички сме минали през толкова много трудности, откакто започна пандемията, слоганът на кампанията е много подходящ: „Вървете напред към светлината, тя е там. Просто трябва да стигнем до нея“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай