Какво подготвя Марс за Везни

Периодът се очаква да бъде предизвикателен

Какво подготвя Марс за Везни | StandartNews.com

Преди няколко дни Марс направи преход към Везни и ще остане в този знак до 30 октомври. Периодът се очаква да бъде предизвикателен не само заради отрицателното въздействие на Везните върху тази планета и отслабената ѝ енергия.

Ситуацията ще изостри допълнително, когато на 27 септември започне ретроградното движение на Меркурий, обясняват астролозите от DailyHoro.ru.

Работа и финанси

Точно месец и половина Марс ще ни подтиква към рискове и приключения, а всички тези, свързани с работа или пари, има вероятност да доведат до фиаско. Отслабената енергия на Марс означава, че всяко предизвикателство ще ни изглежда по-малко рисковано, а това може да доведе до неприятни последствия.

Помислете добре преди да предприемете някаква много важна стъпка.  Опитайте се да поискате съвет от близки или от най-верните си приятели – с поглед отстрани винаги е по-лесно да прецените ситуацията.

Ако някой ви пришпорва с решение, по-добре да нямате нищо общо с такъв човек. Препоръчително е да решите настоящия проблем с най-голямо внимание към детайлите. Много хора могат да се опитат да ви подведат, затова се пазете от манипулатори и измамници.

Умереността при покупките ще бъде много важна през този месец и половина. Не е нужно да харчите пари за всичко - дори да разполагате с много средства, рискувате да купите нещо, което ви е напълно излишно.

Любов и отношения през този период

Докато Марс е във Везни, астролозите отбелязват повишена вероятност от предателство и кавги. Любовните триъгълници могат да се проявят по много начини. Не е задължително да се стигне до изневяра, но в повечето случаи ще е налице обмисляне на раздяла с партньора или поне последствията от такава.

Ето защо астролозите силно препоръчват да не се отдаваме на конфликтни ситуации. По-добре е да направите компромис в общуването с любимия човек, като му дадете също топлина, доброта и внимание. Проявявайте по-често нежност и разменяйте добри думи. Това лесно може да сведе до минимум вероятността от разочарования.

Здраве и настроение

Дисхармонията ще се усети в почти всичко - настроението, здравето и късмета. Марс е представител на елемента Огън, а елементът на Везните е Въздух. Това е експлозивна комбинация, която може да обезпокои почти всеки човек - дори най-упоритите и силни.

Възможно е лошите навици да се върнат при вас в периода от 15 септември до 30 октомври. Астролозите съветват да направите усилия да устоите на нещата, от които сте се отказали преди.

В моменти, когато гневът и негодуванието кипят във вас, по-добре се въздържайте от общуване. Докато Марс е във Везни, негативността се решава най-добре чрез упражнения или умствена работа. Ангажирайте се с нещо полезно, така че отрицателното просто да се разсее.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай