Какво ни чака в годината на глигана

Прасето е приятел с всички, носи облекчение и радост

Какво ни чака в годината на глигана | StandartNews.com

Китайската нова година е част от китайския лунно - соларен календар. Нейното начало е подвижно - между края на януари и средата на февруари.

Затова хората, родени в тези дни, трябва да проверят в кой точно зодиакален занк се пада техният рожден ден.

Тази година Нова година започва на 5 февруари 2019 г. и приключва на 24 януари 2020 г.

Идва годината на кафявия земен Глиган.

Това е една от най-мъдрите, силни и любопитни зодии в китайския зодиак . Глиганът в китайския хороскоп е фигура, символизираща благоразположение и готовност за помощ.

Затова в неговата година хората от всички зодии ще почувстват облекчение. Животът ще тече някак по-лесно. Отдавна не сме имали година, която изпълва света с радост и доброжелателство. Това ще бъде време за оправяне на объркани взаимоотношения, финансови неблагополучия и любовни неудачи.

Глиганът ще ни донесе късмет.

ПЛЪХ: Чака го добра кариера, да внимава с хазарта

 

Плъхове са родените през 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008.

Те са хора с пъргав ум, хитри, активни, изобретателни, пълни с идеи и бързи решения.

Плъхът и Прасето имат еднакви интереси и общи оценки за нещата, което изгражда приятелски отношения помежду им.

2019 г. за Плъха ще е година на кариерата. Всички месеци ще предлагат неочаквани обрати и събития , които ще изненадват Плъха , но той ще успее да се ориентира отлично и да намира винаги вярното решение.

 

Месец май ще бъде особено важен за Плъховете. Тогава ще се появят нови възможности в професионалния им живот, които те ще успеят да използват отлично.

Въпреки налаганите от обстоятелствата постоянни промени през цялата година, Плъхът няма да губи присъствие на духа. Ще му помага добрият късмет, който го съпровожда без специални усилия.

Успокояване и стабилност може да очаква през 2020 г., когато ще започне неговата година - на Металния Плъх.

В края на 2019 г. има опасност от финансови злоупотреби както от страна на самия Плъх, така и от близкото му обкръжение. Затова е важно де се внимава в спекулативни операции, свързани с хазарт и търговия с недвижими имоти.

За него ще бъде важно да поддържа постоянен диалог със своите приятели и близки, тъй като, улисан в бизнес делата си, има опасност да бъде грешно разбран от околните и отношенията да се обтегнат излишно .

ВОЛ: Dolce vita

Воловете са родените през 1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009.

Това са хора спокойни, с твърд, независим характер, консервативни и сигурни. Те винаги спазват обещанията си.

Воловете и Глиганите се разбират отлично и никога не си съперничат.

През 2019 г. Воловете ще правят усилия да намерят себе си в личен и професионален аспект. А успеят ли да тушират своята желязна принципност, те ще могат да се радват на добри дни и благоприятно стечение на нещата около себе си през цялата година.

Техните качества ще бъдат високо оценени от обществото и те често ще бъдат в светлините на прожекторите.

Светският живот за Воловете през годината ще бъде богат и вълнуващ. Техните идеи ще бъдат широко популяризирани и това ще им донесе много ценни нови приятелства и полезни познанства. Преминаването им в по-лек режим на живот ще им помогне да осъзнаят, че принципите, на които са робували до момента, всъщност са ги ограничавали.

Тази промяна ще донесе нови явления и в личния им живот – нови връзки, нова любов, дори раждане на дете. Те нтензивно ще привличат към себе си хора и събития, които ще ги правят щастливи.

ТИГЪР: Решаване на проблемите и романтична връзка

Тигрите са родените през 1914, 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010.

Хората – Тигри са дръзки, резки, амбициозни, със склонност към командване, доминиращи и често авторитарни.Те са лишени от стадно чувство и затова комуникацията с тях не е лесна.

Глиганът и Тигърът са добри бизнес партньори с взаимно уважение и респект.

През 2019 г. Тигърът ще подобри чувствително качеството на живота си. Тяхната надменна визия ще се промени в една по-човешка и по-топла светлина – те ще смекчат тона си към околните и ще станат много по-достъпни.

Духовното им развитие ще преобладава като част от израстването на Тигрите през този период . Това ще е година на доброто здраве и професионалното развитие. Главите на тези хора са до толкова пълни с идеи, които те ще успеят да реализират през годината, че няма да имат нито сили, нито време за нови.

Юни ще е месец, подходящ за смяна на работата, ако те решат.

В периода юни - ноември Прасето ще даде възможност Тигрите да изчистят всички свои проблеми, натрупани през миналите години. От май до октомври те ще доразвиват своите планове в дългосрочни проекти. Това ще бъде време за равносметка.

След май започва и период, подходящ за романтични връзки, които в съчетание с успехите в кариерата, ще окрилят Тигрите и те ще успеят да преодолеят своите негативни преживявания от последните години.

Краят на годината ще бъде осветен от сериозна, вълнуваща любов за голяма част от Тигрите.

ЗАЕК: Ще свири първа цигулка

Заек са родените през 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011 г. Хората, родени в годината на Заека, са скромни, спокойни, изпълнени с радост от живота, заобиколени от много приятели. Често те са нерешителни и плахи. Това са брилянтни екипни играчи.

Гиганът харесва и подкрепя чувствителния Заек.

Важните неща през тази годината за Заека са любовта и партньорството. Проектите, по които работи, ще бъдат успешни и това ще амбицира представителите на тази група и ще ги накара да търсят ново място за себе си в деловия си живот, като ролята на втория човек вече няма да ги задоволява. Ще се опитат да привличат повече внимание към себе си, към своите лични постижения и качества.

Тези усилия ще бъдат възнаградени още в началото на годината на Глигана, което силно ще ги активира и ентусиазира.

Това е година за преодоляване на болезнената скромност, която е голяма пречка в живота на повечето хора от типа Заек.

Приемането от обществото и техния имидж ще стане особено важен въпрос, който те ще обмислят.

От особено голямо значение ще бъде реалната оценка на собствените възможности и свързаните с това ангажименти. Важно ще бъде за Заека да може да отказва проекти , които няма да успее да изпълни в срок.

ДРАКОН: Да внимава с харченето

Под този знак са родените през1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012 г.

Мистериозни, енергични, емоционални, интелигентни, символизиращи властта са подвластните на този знак.

Глиганът и Драконът са тясно свързани с финансови и служебни взаимоотношения.

Това ще бъде една обещаваща година, в която повече от всякога Драконът ще може да блесне със своите аналитични способности и ще приключи успешно големи и важни проекти.

Бизнесът ще процъфтява, особено с чужди фирми. Предстоят много бизнес пътувания на далечни дестинации.

От март започва процесът на чувствително подобряване на финансовото положение. Тук се налага предупреждение за внимание при харченето, към което Дракона е особено пристрастен.

През тази година много от представителите на тази зодия ще срещнат любовта в своята професионална среда. За да съхрани своята нова връзка, е нужно Драконът да си дава сметка, че и от негова страна ще бъдат нужни компромиси.

ЗМИЯ: Да бъде нащрек от август до ноември

Змия са родените през 1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013.

Змията се счита за хитра, коварна и нечестна. Всъщност тя e мъдра и често ентусиазирана личност. Хората Змия са романтични, достойни и изтънчени, а също и красноречиви. Когато срещат проблеми, те могат да останат спокойни и рационални.

Глиганът и Змията нямат нито общи черти, нито общи интереси. Те трудно се разбират.

За Змията 2019 г. ще бъде ценна с възможността за реализиране на стари желания и идеи.

Около нея съществуват планини от проблеми и объркани отношения. Именно сега е моментът за слагане на нещата в ред.

Това се отнася и за семейни, и за приятелски отношения, които сега предстои да се възстановят. Това ще бъде голямо облекчение за Змията.

На фона на това общо излизане от хаоса, ще се подобрят и нейните бизнес отношенията.

Важно за представителите на зодия Змия е да се занимава с дейности, добре познати за тях, за да се избегнат всякакви рискови ситуации, от които Змията се ужасява.

През 2019 г. ще има един опасен за Змията период – от 20 август до 30 ноември. Тогава трябва да се работи с особено внимание. В края на годината също ще бъдат нестабилни и тогава помощта и подкрепата на приятелите и близките им хора ще бъдат особено необходими.

КОН: Успехи, награди, пътешествия

Коне са родените през 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014 г.

Активни, страстни, талантливи и разбрани хора Те са независими, свободни, нетърпящи контрол.

Глиганът стимулира Коня за нови професионални успехи.

2019 г. ще е година на финансов растеж и бизнес просперитет.

Настъпил е моментът за вътрешно осъзнаване на Коня, свързано с влиянието на неговите семейни корени и детски години върху житейската му стабилност.

След трудни години на люшкане и съмнения, започва стабилизиране в областта на личния живот, брак и партньорство. През цялата година Конят ще бъде в отлично настроение.

Това ще е година на категорични успехи и постижения, без възможности те да бъдат пропуснати. Предстои им много работа с отлични резултати, награди и пътувания.

На работното място е важно Конят да бъде на позиция, която е подходяща за неговата жива и енергична природа . Той може да убеди всеки в каквото си реши. Дребнавите неща са изнервящи за Коня. Опасенията, свързани с финансовата сигурност, често го прави да изглежда стиснат.

КОЗА: Да бяга от клюки и интриги

Коза са родените през 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015 г.

Това са хора скромни, приспособими, миролюбиви, търпеливи и издръжливи.

Глиганът и Козата взаимно се харесват и никога не спорят.

Година на неочаквани промени и странни запознанства. Тя ще е много важна година за Козата. Именно сега тя ще може да се развива във всички сфери на живота.

Козите са неорганизирани и бизнесът не е силната им страна. Те са по-скоро хора на изкуството, занаятчии, писатели. Точно в тези сфери те ще могат да се изявят блестящо и да бъдат оценени.

В началото на годината е важно Козата да обръща повече внимание на здравето си – особено на стомаха. Поради стрес е възможно да е се появят проблеми с имунната система и различни възпаления.

Към края на 2019 г. Козата може да стане неспокойна поради финансови неудачи и да има трудности в съсредоточаването. Трябва да внимава какво говори, за да няма неприятности.

Важно е да се занимава само със собствени си неща и да не се интересува от клюки и чужди конфликти.

Това е добра година за бизнеса на Козите , когато се движат в познати сфери. Новите полета за работа трябва да се отложат.

В случай на пътуване се препоръчва да се движат с голяма група хора.

През тази година е възможна нова сантиментална връзка между Коза и Глиган при подходящи условия.

МАЙМУНА: Да не тегли кредити

 

Маймуна са хората родени през 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016 Те са ентусиазирани , самоуверени , общителни , а също и ревниви, подозрителни , хитри дори до арогантност.

Глиганът не харесва Маймуната поради лошата й репутация на агресивна и раздразнителна особа. Те нямат нищо общо по между си.

През 2019 г. за Маймуната са най-важни финансовите въпроси, свързани със заплащането на работното й място. Поради високата степен на раздразнителност Маймуната често има нужда да остава сама, за да възстанови душевно си спокойствие и равновесие.

Въпреки недостатъците на Маймуната, и за нея тази година ще бъде пълна с добри новини. Те ще радват представителите на зодията, които показват амбиция, трудолюбие и талант. Ако действат енергично, тяхната кариера ще се развива добре и финансите им ще са в добро състояние.

В случай, че нямат работа, те ще намерят нова и то такава, която не само ще е крачка нагоре, но и ще бъде добре платена. Тази година не е подходяща за инвестиции. Маймуната трябва да изчака до следващата година, когато ще може да купува коли, къщи или да тегли кредити.

Маймуната е нервна, чувствителна и бързо се отегчава в своите връзки. За достигане на по-спокойно състояние е добре да се практикува йога или спорт.

ПЕТЕЛ: Нова страница в живота

Такива са родените през 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017.

Те са сериозни, талантливи и романтични хора. Петелът не е много амбициозен, той предпочита да се радва на живота. Но е честолюбив и това му създава усложнения.

Глиганът е безразличен към Петела, на което Петелът отговаря с липса на симпатия.

През тази година Петелът ще успее да възстанови силата на личния си авторитет, загубен през последните години. Той ще бъде добре организиран, дисциплиниран, активен и отговорен.

2019 г. ще зарадва Петела със забравената финансова стабилност – доходите му ще нарастват. Те ще бъдат и от непосредствената му служебна ангажираност, но и от семейни наследства.

Въпреки че ще се наложат компромиси, Петелът ще успее да преодолее себе си и ще постигне желаното. Той е доста революционно настроен – търси ново поле за професионална изява, ново място за живеене. Дори е готов да се премести в друга държава. За него ще е добре да намери сили за разговор и съвет с хората около себе си преди да вземе някое крайно решение.

Началото на годината ще е свързана с нови конфликти на работното му място, от които ще успее да се отърве без поражения. След май ще започне процесът на стабилизация.

В последните месеци на годината ще настъпят много бързи промени около Петела. Тогава той трябва да реагира светкавично, за да не пропусне отлични възможности за нова страница в живота му. В това бързане той трябва да внимава за здравето си, защото точно тогава ще има повишена опасност от инциденти.

КУЧЕ: Стабилни финанси в края на годината

Куче са родените през 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018.

Под този знак са родени хора с чувство за отговорност, смели и лоялни.

Глиганът има неопределено и променящо се отношение към Кучето.

Това е важна година за Кучето – в нея ще то ще успее да види нещата в живота си по нов начин и да променени много от плановете за бъдещето си. Това ще открие нови хоризонти и ще донесе много свежест и надежди.

Кучето ще започне да прави нови планове, като внимава да не пропусне печеливши проекти и ще остави неща, които до скоро е считало за важни. Има опасност тази еуфория да му донесе загуби от зле пресметнат риск и да влезе в излишни дългове.

В края на 2019 г. финансите на Кучето ще бъдат възможно най-стабилни. Въпреки харченето без особено внимание, на което е склонно Кучето, то ще запази голяма част от спестяванията си. В тази година Кучето няма да се съобразява с мненията на околните, а ще внимава само за финансовите резултати.

Това напрежение ще се отрази на здравето на Кучето и ще бъде добре то да си почива по-често, както и да спортува умерено и да се разхожда из природата.

ГЛИГАН: Да се погрижи за здравето си

Глиганите са родени през 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019 г.

Чувствителни, впечатлителни и романтични в любовта. Имат съобразителен и бърз ум и често се налагат над околните.

Въпреки относително добрите обстоятелства около тях, през своята година Глиганите ще имат проблеми със своето семейство и социалния си живот.

Те трябва да се опитат да обръщат повече внимание на мнението на околните, за да запазят доброто им отношение. Повече деликатност в междуличностните отношения ще е наложителна.

2019 г. за Глиганите ще бъде необичайна от много гледни точки. Въпреки природната си активност , жив характер и оптимизъм, тази година ще бъде много натоварена с работа и доста уморителна. Затова на Глигана ще се наложи да промени своя обичаен режим и да включи в него чести почивки.

За да се избегнат умственото и физическо претоварване, тези хора трябва отговорно да оценяват своите сили. През 2020 г. прогнозите за тяхното здраве не са добри , затова тази година трябва да се вземат всички мерки за стабилизиране на здравето си. Това включва по-дълги почивки в планински курорти, разнообразие в приятелски компании и всичко друго, което ще намали рисковете от разболяване. Чести консултации с лекари са препоръчителни. Проблемите им ще бъдат главно от преумора и напрежение.



 


 


 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай