Какво направиха Хари и Меган дни преди коронацията /Фото/

Принцът ще присъства на събитието сам

Какво направиха Хари и Меган дни преди коронацията /Фото/ | StandartNews.com

Точно след десет дни е Коронацията на крал Чарлз. Стана ясно, че принц Хари ще пристигне за събитието в Лондон, като ще участва единствено в официалната церемония в Уестминстърското абатство. Той ще бъде сам, без семейството си.

Докато дойде този момент обаче Хари използва всяка минута да е със съпругата си и децата си. Двамата с Меган Маркъл бяха забелязани на мача между Лос Анджелис Лейкърс и Мемфис Гризлиз в Лос Анджелис преди дни.

Херцозите на Съсекс правеха опит да останат сравнително незабелязани, но камерите, които показват зрителите по трибуните, успяха да ги засекат и да прожектират лицата им на голям екран. Традицията повелява показваната двойка в такъв момент да се целуне, но Хари и Мегън не го направиха.

За сметка на това пък бяха образец за калифорнийски шик. Маркъл беше избрала ленен костюм с къси панталони и блейзър в прасковено розово на лосанджелиския дизайнер Staud, комбиниран със семппла бяла тениска.

Хари също беше загърбил дрескод повелите на кралския двор - облечен също в бяла тениска, той носеше джинси, кецове и тъмно сако, пише tialoto.bg.

В ръцете на съпругата му остава задачата да организира празника по случай четвъртия рожден ден на сина им Арчи, който се пада точно в деня на коронацията 6 май.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай