Какво казва Саманта за секса

Феновете на "Сексът и градът" трудно ще преглътнат липсата на Ким Катрал

Какво казва Саманта за секса | StandartNews.com

Милиони фенове на "Сексът и градът" очакват с нетърпение следващите 10 епизода, които ще тръгнат по HBO Max. Но култовият сериал ще продължи без еротичната кралица Саманта и това е огромно разочарование за публиката. Ким Катрал отдавна обяви, че няма желание да се включи за поредн път в играта.  Говори се, че както винаги става дума за пари - актрисата била недоволна, че Сара Джесика Паркър като продуцент прибира лъвския пай от приходите на поредицата.

Ким Катрал е била омъжена три пъти - за Лари Дейвис, Андре Лайсън и Марк Ливинсън, с когото се разделила, защото той бил обсебен от секса. Говорейки за личния си живот, актрисата признава, че се чувства самотна. "Много е трудно да се съчетаят работа по 19 часа в денонощието и любовен живот", споделя тя. Ето и основните правила на нейната героиня Саманта в секса, припомнени от Уомън.бг.  

1. Сексуалността ми е това, с което карам мъжете да ми обърнат внимание. После вече ги покорявам с индивидуалността си.

2. Знаеш какво е правилото... Идеален по всички параметри – ужасен в леглото.

3. Ало, 911, цялата горя!

4. Всички мъже, с които спим, въплъщават фантазиите ни – или кошмарите ни.

5. Ако задоволиш конкретна еротична фантазия на мъжа, винаги има риск, че връзката ви ще приключи, а ти ще се чувстваш като идиотка, която го е правила на голф-игрище.

6. Докато не се омъжиш, светът е като шведска маса!

7. Шансовете мъжът да зареже едно момиче, ако му пусне на първа среща и ако не му пусне на десетата, са равни.

8. Сексът е нещо, случващо се между двама души, които се обичат. Или между двама души, които обичат секса.

9. Да не се спи с мъжа на първа среща е правило, което са измислили жените, които никой не  иска, просто за да скапят настроението на нас – жените, искани от всички!

10. Много е интересно - ако кажеш на мъж „мразя те“, ще имаш най-добрия секс в живота си. Но ако му кажеш „обичам те“, може би никога повече няма да го видиш.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай