Какво каза стюардесата от "Ергенът" за бельото на Блага

Отпаднах още първата вечер вероятно, защото бях по-пасивна, призна Екатерина

Какво каза стюардесата от "Ергенът" за бельото на Блага | StandartNews.com

Екатерина Неделчева, Вероника Илиева и Весела Сиракова бяха сред първите дами, които напуснаха романтичното риалити „Ергенът“. В студиото на Coolt те споделиха защо не се е получило с Виктор, има ли мъже в България и дали одобряват постъпката на Блага, която събу бикините си пред всички в шоуто и ги подари на Ергена.

„Отпаднах още първата вечер вероятно, защото бях по-пасивна. Нямах време да говоря с него и явно не му направих впечатление“ – призна Екатерина Неделчева, която при влизането си в риалитито подари на Виктор боксовите си ръкавици.

„Нямам идея защо ме изгони. Нещо в държанието ми или просто не съм негов тип“ – коментира Весела Сиракова. Тя се е записала за участие, за да излезе от зоната си на комфорт, като наистина не е изключвала варианта да се влюби във Виктор и „да ни се получат нещата“.

„Моят фаворит за победителка е Елвира. Сближихме се с нея, тя е много чист човек, добра е, истинска е“ – добави Весела, според която Александра е най-конфликтната личност от всички.

„На мен също Елвира ми е фаворит. Венета също ми харесва, добра душа е. Вики Тасева също добро момиче“ – сподели Вероника Илиева, която при влизането в шоуто изненада всички, като направи шпагат пред Виктор.

Тя е видяла реклама за „Ергенът“, докато пътува за Сандански. Телефонът й бил само с 3% батерия, но тя успяла да се запише въпреки многото въпроси.

И трите дами не одобряват постъпката на Блага, която събу бикините си пред всички, но не искат да я съдят. Мнението им е, че Виктор не харесва настъпателни жени.

Според Весела сериозните мъже са малко, а Катя призна, че първото, което вижда в един мъж, е отношението му към жената.

Трите жени се забавляват с коментарите в социалните мрежи и нямат нищо против шеги като „Баба ми гледа „Ергенът“ и спря да ме пита кога ще се женя“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай