Какво каза Марина Цекова за наследника на Хекимян

За мен Злати е бил и ще бъде най-добрият, каза за мъжа си "Мис ТВ чар"

Какво каза Марина Цекова за наследника на Хекимян | StandartNews.com

След дълги спекулации Антон Хекимян обяви за свой наследник в "Тази сутрин" Златимир Йочев от "България он Еър". Така Йочев се озова в един и същи нюзрум с жена си Марина Цекова, която се премести в bTV от Нова преди няколко месеца.  

"Аз съм най-неподходящият човек да отговори на въпроса защо Хекимян видя именно в Злати най-подходящия човек. За мен Злати е бил и ще бъде най-добрият. Може би, от тази гледна точка, не съм изненадана от решението на Антон Хекимян. Но аз съм предубедена", коментира Цекова.

Марина, която е носителка на титлата "Мис ТВ чар", и Йочев живеят на семейни начала, а преди две години станаха родители на момиче - Тамара. Досега, заради ангажиментите си в различни медии, прекарвали малко време заедно, но сега поне ще споделят едно работно място.

"Ние живеем в тази реалност от доста време и се справяме с помощта на семействата ни. Злати се прибира около обед, а аз излизам в късния следобед, така че имаме дълги часове заедно. Не е лесно, но и двамата много се стараем да открием своя баланс. Той е резултат от обстоятелствата, но и от много старание, работа и понякога - жертви от наша страна. За щастие сме възпитани никога да не приемаме семейството си като даденост и се стремим то никога да не се превърне в такова", сподели Цекова в интервю за "Дир".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай