Какво гледат Елизабет II и кралското семейство

„Игра на тронове“ е любим на Уилям и Кейт

Какво гледат Елизабет II и кралското семейство | StandartNews.com

Принц Джордж   е  фен на "Пожарникарят Сам"

Английското кралско семейство обича да се наслади на някой хубав сериал като обикновените хора. Ето ги телевизионните предпочитания на зрителите със синя кръв:

Кралицата

Според "Дейли Телеграф", подобно на много хора по света и кралицата е следила новите епизоди от „Имението Даунтън“. Сериалът излизаше в периода 2011-2018 г. Също така Елизабет Втора се наслаждава на телевизионни предавания като "X-фактор", както и продукцията на NНетфликс – “Короната“, базиран на собствения ѝ живот.


Принц Уилям

Херцогът на Кеймбридж харесва сериала „Килинг Ийв”. На събитие на БАФТА през септември той се срещна с част от актьорите и екипа на продукцията.

Принц Уилям и Кейт

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж се наслаждават на „Вътрешна сигурност“ и „Игра на тронове“. През 2017 г. Уилям дори посъветва водещия на BBC Radio 1 “определено да изгледа сериала „Игра на тронове“. Двойката се похвали на актьора Том Улашия (в образа на Джакен Х'гхар), че са гледали всяка серия.

Принц Джордж

Според неговите родители, Джордж е огромен фен на "Пожарникаря Сам". Младият принц се разстройва, ако не „проявявате интерес към героите", докато гледате шоуто с него. След като разбират, че Джордж гледа сериала, създателите му правят специален епизод, в който принцът идва на посещение.

Принц Хари

Водещата Аманда Холдън сподели, че принцът обича да гледа "Великобритания търси талант". Също така Хари харесва много филма „Зулу“.

Принц Чарлз

Принц Чарлз гледа с удоволствие „Полдарк“ - британска историческа драма, базирана на едноименния роман на Уинстън Греъм.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай