Какво да закусим за тънка талия

Енджи Касабие отрича диетите

Какво да закусим за тънка талия | StandartNews.com

Енджи Касабие категорично отрича диетите. И препоръчва разумно хранене дори в дните след празничните трапези по Коледа и Нова година, когато всички прекаляват повече или по-малко.

„Непрекъснато се съобразяваме с някакви диети, но забравяме, че когато психически сме затормозени и изнервени, това се отразява на стомаха ни. Когато не спим достатъчно, това също се отразява зле на организма ни. Задължително трябва да имаме сутрешен ритуал, който прочиства храносмилането. Бих препоръчала да започвате деня със зехтин, лимон и фибри от естествен продукт – киви, например, с коричката. Задължително е и да се пие вода редовно – не само защото сме на диета, да „къпем“ организма си отвътре. Който няма проблеми може да пие вода по-малко, другите – вечер, за да помогнат на храносмилането, а от там и на по-добрия сън“, коментира красивата ливанка по Нова телевизия. Тя обаче предупреждава, че никаква конкретна храна не може да предпази от коронавируса.

„Това, което ни предпазва, са всички плодове и зеленчуци – и без стрес. В България имаме едни от най-добрите щампи на пробиотик – кисело мляко, кефир, пробиотиците - също.  Отричам абсолютно всички чуждестранни пробиотици, освен българските. Самата аз мога цял ден да ям само кисело мляко. У нас рядко се храним късно вечер. Обядът е най-обилен, а при мен - закуската. Обичам нещо сладко – бисквити и най-вече кексове. Храната, която поемаме за закуска после използваме както енергия през деня. Формулата за храненето е: По малко и по често”, категорична е Касабие.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай