Джони Деп у нас! Какви са претенциите му

Звездата e любител на джин с портокал

Джони Деп у нас! Какви са претенциите му | StandartNews.com

Групата на легендарният актьор и музикант Джони Деп Hollywood Vampires ще ще свири в "Арена София" на 12 юни. Организаторите вече се подготвят за изискванията на изпълнителите.

Безспорно най-голямата звезда, която ще видим за първи път в България, е Джони Деп. Актьорът от "Карибски пирати" е поискал да има подсигурени бутилка портокалов джин, италианска бира, френско вино и шампанско. За храненето си няма специални изисквания, само очаква да няма чушки в храната му.

Най-важното изискване от страна на Алис Купър е да има заредени минимум три списания за четене, много и различен чай, както и разнообразни безалкохолни напитки, за които изрично е споменато да не са с портокалов вкус, както и малко вино.

Рок легендата държи да има и селекция от сирена на малки порции в гримьорната си, а едно от дебело подчертаните му желания е определена марка чипс, която да е единствено с вкус на чедър. Джо Пери от Аеросмит пък е единственият от групата, който не иска алкохол. Той има изисквания за специален комплект разнообразно кафе.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай