Какви пакости Хари прави на баба си

Принцът бил голям шегаджия от дете

Какви пакости Хари прави на баба си | StandartNews.com

Принц Хари бил голям шегаджия от дете. Той бил много палаво момченце и обичал да си прави майтапи със семейството си, съобщава "Daily Mirror", цитиран от "Дир".

Според източници близки до кралската фамилия, херцогът на Съсекс най-често погаждал номера на баба си и тя била единствената, която можел да баламосва успешно.

Пакостите просто му идвали отвътре. Двамата с Уилям се отбивали, докато учели в колежа "Итън", при Елизабет Втора за чай в неделя следобед в замъка Уиндзор.

И докато на Уилям му било приятно просто да си говори с баба си, Хари едва укротявал палавите идеи в главата си. Бившият кралски иконом Пол Бъръл каза, че е виждал Хари да изкарва акъла на баба си с изкуствени мухи, които слагал в захарницата.

"Познавам кралицата много добре и знам, че тя много обича Хари, въпреки пиперливите му шеги. Забавно беше да гледаме как всеки път му се хващаше на номерата", казва Пол.

Изглежда Хари е наследил чувството си за хумор от майка си Даяна. Тя насърчавала смешките му. Всеки път за Коледа полагала много усилия, за да намери на децата си перфектният подарък, с който да ги разсмее.

Пол си спомня, че една година Даяна подарила на Хари фалшива кучешка фъшкия. "Хари имаше много амбициозен план къде да използва изпражненията-обмисляше да ги скрие някъде, където да ги намери точно баба му".

Кралицата обаче не била единствената жертва на Хари, тъй като е известно, че той всявал хаос в имението Алторп. "Когато принц Чарлз и Даяна водеха Уилям и Хари в Алторп, Хари се развихряше. Пъхаше чехли в тоалетната например", спомня си главният Бъръл.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай