Каква е тайната на перфектния корем

Вижте диетата и тренировките на Кас Олхолм

Каква е тайната на перфектния корем | StandartNews.com

Жителка на австралийския град Кернс, Куинсланд, разкри тайните на перфектния корем, съобщава Daily Mail.

Кас Олхолм, на 30 години, е треньор. Тя яде много, но умишлено избира здравословни храни и има здравословна диета. Благодарение на това може да изпълнява трудни тренировки.

Олхолм започва деня с купичка варени овесени ядки с бадемово мляко и кленов сироп. По-късно тя пие черно кафе и коктейл от кокосова вода, ванилов протеин на прах, банан, манго и семена от чиа.

За обяд треньорът хапва авокадо на две филийки ръжен хляб със сол, черен пипер, люти люспи и капка лимонов сок.За десерт австралийката предпочита две парчета млечен шоколад с плодове и ядки. Преди тренировка тя пие черно кафе и изяжда шепа грозде.

След тренировка Олхолм пие протеинов прах с ледена вода. След това яде хляб с домат, сирене, сол и черен пипер. За вечеря - пиле и пържен ориз със зеленчуци. След това тя си позволява още две парченца шоколад.

Австралийката е убедена, че тренировките трябва да бъдат интензивни и последователни. „Хората казват, че имам голям късмет, че съм толкова слаба. Но не късметът ме кара да се събуждам в четири часа сутринта “, подчерта тя.

Тренировките й включват разнообразни упражнения - от джогинг до катерене по въже. Тя тренира четири пъти седмично по 45 минути до един час.

„Моите тренировки винаги включват упражнения за всички мускулни групи и това ми помага да поддържам форма“, обясни треньорът.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай