Каква е новата заплата на мъжа на Гала

Стефан прибирал по 2 бона като водещ на "Без политика"

Каква е новата заплата на мъжа на Гала | StandartNews.com

Мъжът на Гала - Стефан Николов, отново е на екран. Партньорът на водещата на "На кафе" е в екипа на телевизия "Българе", където има собствено предаване - "Без политика". Заплатата му като водещ за едночасовото токшоу веднъж седмично, излъчвано с повторения, е 2000 лева, пише "Уикенд". Твърди се обаче, че заплатата не била от огромно значение за него, а имал огромно желание просто да бъде на екрана.

Явно, че бизнесът на господина, който има кошери и произвежда мед и пчелни продукти, отново е забоксувал. Преди 2 години той закупи 800 кошера, а плановете му бяха до 5 години да станат 3000. Гала винаги му е търсила публични изяви и сега вероятно също тя го е уредила с новата му работа, се говори из медииното пространство. Шефът на тв "Българе" Христо Димитров и неговият ансамбъл неведнъж са били гости "На кафе". Преди 2 години Димитров създаде телевизия, която е насочена към българския фолклор, традиции, история, дух и култура.

Първият гост на Стефан в "Без политика" бе Христо Димитров - хореограф и продуцент на ансамбъл "Българе" и председател на сдружение "Гражданска позиция". Мъжът на Гала си бъбреше със собственика на телевизията на "ти", демонстрирайки приятелската си близост с него.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай