Как отслабва шеф Кустев

Знаменитият готвач разкри тайната си

Как отслабва шеф Кустев | StandartNews.com

Топ готвачът Илиан Кустев е едно от големите имена в международната кулинария – готвил е за Реджеп Ердоган, принц Чарлз, Маргарет Тачър, Брад Пит и други известни личности. Работил е със световните шефове Джон Уилиямс, Пиер Гание и Яник Алено. Но пътят му е изпълнен с трудности, като най-тежкият му период е през пандемията от ковид. Тогава той губи майка си и е принуден да затвори ресторанта си. Разказва, че дъщеря му дава сили да продължи напред.

Макар и да е експерт в методологията на храненето, Кустев не крие, че през последните години е имал проблеми с теглото. Споделя, че кантарът е показвал близо 90 килограма и шкембето неприятно е опъвало дрехите му. За 6 месеца сваля 7 килограма, следвайки житната диета на Петър Дънов. Започва да тренира усърдно във фитнеса. Прочутият режим на Учителя, разбира се, набляга на консумацията на жито. През първите 9 дни се приемат по 100 грама на ден, разпределени за закуска, обяд и вечеря. В менюто влизат 3 ябълки, 9 ореха и 3 лъжици мед, също разпределени равномерно. Пие се много вода, около 2 литра на ден. На финала на режима се добавя ангелска супа. Приготвя се от ½ литър вода, 3 картофа, лук, праз, няколко връзки магданоз, черен пипер и сол на вкус. Всичко това се вари заедно, докато картофите и лукът не омекнат. След приключване на житната диета се хапват само плодове, зеленчуци, хляб и супи.

Шеф Кустев разкрива и точното си меню, което следва, откакто е във форма. За закуска - два мъфина от овес и яйца плюс банан. Обядва пилешко филе и салата от домати, краставици и чушки. Следобед - малко ядки, например, 50 грама бадеми. Вечерта е на риба. Изключва от менюто си въглехидратите и сладкото. С плодовете внимава, защото в тях има доста захар. Всяка сутрин става в 6:30, изпива кафето си и веднага отива на фитнес. Прави едночасови силови тренировки с тежести, след което завършва с 20-минутно кардио.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Ангел
преди 2 месеца

Чyвали сте за подобрената формyла на Bиагpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея:--- https://do.my/bluestone

Откажи
Рррртттт
преди 2 месеца

ЕЙ ЖАЛЪК МРЪСНИК СПРИ ДА ПИШЕШ КЪДЕТО ТИ ПАДНЕ.МРЪСНО ЖАЛКО СЪЩЕСТВО.

Откажи