Как да се лекуваме с рецептите на Ванга

Свинската мас може да помогне при много болести

Как да се лекуваме с рецептите на Ванга | StandartNews.com

Свинската мас може да помогне при много болести. Ето някои от най-известните рецепти на Ванга, които iwoman.bg е намерил:

Бронхит

3 с. л. прясна несолена свинска мас се промива в 9 води, добавят се 1 с. л. мед и 2 зърна медицинска дъвка, счукана на прах. Всичко се разбърква добре. Дозата е за 1 ден. Разпределя се за 3 приема. Друг вариант за същото заболяване е: 1 с. л. мас се вари, като се бърка непрекъснато. Прибавят се 3 суп. лъж. чист пчелен мед. Разпределя се за 3 дена, по 1 прием на ден. При продължителна употреба бронхитът изчезва напълно.

Още една рецепта за бронхит: Равни количества свинска мас и мед се разбъркват, добавя се 1 с. л. морска сол. Добре разбърканата смес се разстила върху ленена или памучна кърпа и се налага върху гърдите на болния. Покрива се с хартия и се облича вълнена дреха. Така се преспива.

"Ароматна" мас при бронхит: Равни количества свинска мас, мед, смлени орехови ядки и коняк се разбиват добре с миксер. 3 пъти дневно преди хранене се приема по 1 с. л.

При хемороиди

За външна и вътрешна употреба смесете 1 с.л. свинска мас с 1 к.л. сода за хляб. Маже се външно и вътрешно, доколкото е възможно.

Болки в краката

Смесват се 400 г мас и 40 г синапено брашно (хардал). На болното място се поставят кърпи, потопени във вряла вода и добре отцедени. След хубаво затопляне се прави разтривка и болните места се налагат със сместа. Превързват се и се увиват с вълнен шал.

Болки в ставите

Разтопяват се на водна баня 500 г свинска мас. Докато е топла, в нея се изсипва 50 г синапов прах. Бърка се постоянно, докато замръзне. С получената смес се разтриват ревматично болните стави и след това се прави съгреваещ компрес с горещ ябълков оцет. Лечението продължава, докато отокът (ако има такъв) спадне и болките престанат. Лечението има бърз и сигурен ефект.

Схващане на крак

100 г свинска мас и 1 супена лъжица добре счукана и пресята морска сол се разбъркват и със сместа се намазва целият крак, като същевременно се масажира.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай