Събота,

Как Борисов удари "Ергенът". Скандал в БТВ

От: Редактор -
16634
Как Борисов удари "Ергенът". Скандал в БТВ
A
A
A

Феновете на романтичното реалити „Ергенът“ по bTV се оказаха истински запалени по шоуто и се побъркаха заради внезапното прекъсване на епизода снощи, за да покажат прякото включване от Банкя с ареста на Бойко Борисов. На редовните зрители промяната в програмната схема хич не се понрави, пише hotnews.bg. Вбесени фенове са счупили редакционните телефони с псувни и заплахи веднага да бъде излъчен поредният епизод от пошлото шоу, вместо да се пускат извънредни новини.

Повечето недоволстваха, че не знаят на кого Виктор е дал роза, а това стана повод и за много смях в мрежата, която бе залята с мемета по темата. Част от тях бяха споделени от участнички в предаването. “Кръвно вдигнах, като ми спряха епизода“, ядосва се фенка.

Разочарована остана и Денис, която инициира разговор със свои колежки, сред които Бонбонова.

Тя също се разгневи от спирането на епизода и предпочете да иде на дискотека, вместо да гледа арестите на политици.

 „Скъпи зрители, събитията в последните часове наложиха прекъсване на програмата на bTV. Целият епизод на #Ергенът от тази вечер ще бъде излъчен утре (18 март, петък) от 21:00 по #bTV, а петъчния епизод очаквайте в събота, 19 март от 20:00“, съобщиха официално от телевизията.

 


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com