Изтрещяване! Секс и белезници в "Ергенът" (СНИМКИ 18+)

Брутални сцени в най-гледаното време

Изтрещяване! Секс и белезници в "Ергенът" (СНИМКИ 18+) | StandartNews.com

Пълно изтрещяване. Голи тела, страстни целувки, секси пози и дори белезници в "Ергенът". При това в най-гледаното вечерно време.  

Тази вечер имението на любовта се превърна в снимачна площадка на фотосесия. Всяка от участничките  влезе в различна роля, за която преди това трябва да се пребори. Сред сюжетите, които дамите ще разиграят заедно с първия „ерген“ на България, са „50 нюанса сиво“, „Пепеляшка“, „Спасители на плажа“, „Фермери“, „Адам и Ева“ и „Младоженци“.

На Гергана Стаменова й се падна ролята на „Адам и Ева“ и тя се развихри като за последно. Брюнетката реши, че снимат порнофилм и се вживя в ролята си на Ева, като целта беше да впечатли мачото, но успя по-скоро да го шокира с поведението си.

"На това му се казва "отчаяна жена", "Толкова пошло, вулгарно и леко поведение от страна на жени скоро не бях виждала. Явно някои това разбират под "спечелване" на мъж", "Милият той, как стиска зъби и върти глава, да поеме въздух. Не е лесно", "Направо проби дъното! Изглеждаше жалка" - това са само част от по-цензурираните коментари, цитирани от Лупа.бг.

Благовеста Бонбонова също бе на косъм от секс на живо, карайки публиката да се изчерви.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай