Понеделник,

Изтрещяване! Секс и белезници в "Ергенът" (СНИМКИ 18+)

От: СТАНДАРТ -
3433
Изтрещяване! Секс и белезници в "Ергенът" (СНИМКИ 18+)
A
A
A

Пълно изтрещяване. Голи тела, страстни целувки, секси пози и дори белезници в "Ергенът". При това в най-гледаното вечерно време.  

Тази вечер имението на любовта се превърна в снимачна площадка на фотосесия. Всяка от участничките  влезе в различна роля, за която преди това трябва да се пребори. Сред сюжетите, които дамите ще разиграят заедно с първия „ерген“ на България, са „50 нюанса сиво“, „Пепеляшка“, „Спасители на плажа“, „Фермери“, „Адам и Ева“ и „Младоженци“.

На Гергана Стаменова й се падна ролята на „Адам и Ева“ и тя се развихри като за последно. Брюнетката реши, че снимат порнофилм и се вживя в ролята си на Ева, като целта беше да впечатли мачото, но успя по-скоро да го шокира с поведението си.

"На това му се казва "отчаяна жена", "Толкова пошло, вулгарно и леко поведение от страна на жени скоро не бях виждала. Явно някои това разбират под "спечелване" на мъж", "Милият той, как стиска зъби и върти глава, да поеме въздух. Не е лесно", "Направо проби дъното! Изглеждаше жалка" - това са само част от по-цензурираните коментари, цитирани от Лупа.бг.

Благовеста Бонбонова също бе на косъм от секс на живо, карайки публиката да се изчерви.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com