Изненадващ проблем с Лили Иванова. Слиза ли от сцената

В момента лекуват легендарната ни певица

Изненадващ проблем с Лили Иванова. Слиза ли от сцената | StandartNews.com

Наскоро примата на родната популярна музика Лили Иванова е пострадала заради дългогодишна своя страст, от която не само, че не се отказва, но и през годините превръща в своя запазена марка.

Голямата ни певица в момента се лекува, прилагат й различни процедури, а случилото се с нея изправи на нокти феновете й.

Трудно може да видите Лили Иванова на ниска обувка, просто защото високите токчета са една от запазените марки на примата на родната популярна музика.

Понякога обаче, човек стъпва накриво, не само в преносен, но и в буквален смисъл на думата, а последствията и в двата случая не са никак приятни.

Голямата ни певица, която пълни залите с лекота на своите концерти, известно време ще си даде почивка, но не планирана, а принудителна, защото си е навехнала глезена, на който сега почти не може да стъпва, гласи информацията в столичен ежедневник.

Не е трудно да повярваме, защото ежедневието на примата е динамично, особено когато тя е в творчески ритъм, и явно в бързината се е случило и грешното стъпване.

За щастие на Лили Иванова обаче, охлузването не е толкова сериозно, защото можеше да бъде и много по-лошо, и да се наложи дълго да си полежи у дома, за да го лекува. Всъщност за цялата ситуация разказва бившата помощница на певицата - Мария, която я навестила в мезонета й, за да й занесе мартеница. Когато видяла в какво състояние е тя, много се притеснила, защото Лили Иванова куцала.

Не става ясно къде и кога примата е изкълчила крака си, но грижите за неговото възстановяване започнали почти веднага, така че много скоро голямата певица отново ще може да обува така любимите си високи токчета, но и повече да внимава как ходи с тях.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай