Вторник,

Изненада! Сравниха шеф Ангелов с Гордън Рамзи

От: Агенция Стандарт -
859
Изненада! Сравниха шеф Ангелов с Гордън Рамзи
A
A
A

Поредният участник, който напусна кулинарното предаване Hell’s Kitchen България е Венелин, който е кулинар с опит в лондонски ресторант със звезда Мишлен. Готвачът влезе с голяма заявка в кулинарното риалити, като целта му беше първото място, но изненадващо си тръгна по-рано. Специално за „На кафе“ той разказва за приключението Hell’s Kitchen. Той сравни шеф Ангелов със световното кулинарно гуру Гордън Рамзи.

„Шеф Ангелов е по-взискателен от Гордън Рамзи. Най-големият ми кошмар е, когато трябваше да изнеса поръчките, но нещо се обърка. Това е нещо обикновено, което се случва в кухнята и трябва да си силен характер, за да преодолееш напрежението“, категоричен е Венелин.

„Не знам къде се объркаха нещата. Бях на станция „Гарнитури“ с Мацоев и мисля, че се справихме добре и достойно. Не съжалявам за нищо и много харесах като цяло преживяването Hell’s Kitchen. За съжаление имаше няколко грешки и аз напуснах играта“, признава Венелин.

Преди години самият шеф Ангелов в друго предаване му е казал, че ще стане голям готвач и следващите години участникът определя като най-силните в кариерата си. След думите на Виктор Ангелов в епизода преди напускането, го кара да се замисли за прекалено голямото му его. „Не трябва да си мислиш, че знаеш всичко и трябва да знаеш на какво ниво си в кухнята“, споделя напусналият участник.

Въпреки богатият си опит в кухнята, през последните три години, готвачът от Бургас се посвещава на семейството и търси баланс и хармония в личния си живот.

„Вече имам няколко предложения от ресторанти, но все още не съм взел решението дали да се върна към кулинарията. Обмислям решението си, но мисля, че везните ще наклонят да се върна в кухнята“, коментира той.

„Съпругата ми е доволна от участието ми и се гордее с мен, както и аз с нея. Трудно й е било, защото не сме разделяли и за ден.“

„Моят фаворит в Hell’s Kitchen беше Богомил, но той напусна. От тези, които за момента са вътре в предаването, фаворит ми е Кристиян, тъй като е доста добър готвач и се надявам той да спечели“, прави предвижданията си кулинарът.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com