Изненада! Култово световно предаване се връща в Би Ти Ви

За кое шоу става въпрос

Изненада! Култово световно предаване се връща в Би Ти Ви | StandartNews.com

Знаково предаване със световна популарност се завръща в родния ефир.

bTV придоби правата за излъчване на “Dancing Stars” – една от най-популярните и бляскави шоупрограми в телевизионния ефир, съобщават от телевизията. 

Предаването е по лиценз на BBC Studios и проследява известни личности от различни сфери, които научават, овладяват и изпълняват със своя професионален партньор вълнуваща и забавна комбинация от бални и латиноамерикански танци пред публика на живо.

В шоуто на bTV, което се завръща в ефира на медията след 15 години, ще участват известни личности от света на шоубизнеса, културния и обществения живот в България. Изпълненията на участниците ще се оценяват на живо както от жури, така и от зрителите на bTV чрез гласуване, а победителят ще бъде отличен със специална титла.

“Dancing Stars” е създаден през 2004 г. и бързо се превръща в световен феномен, който се реализира в 61 държави по света, сред които Австралия, САЩ, Индия, както и в много европейски страни.

В САЩ популярното шоу е носител на 18 награди „Еми“ в категориите режисура, кинематография и костюми, а през 2021 г. за най-добра хореография за риалити програма. Във Великобритания печели „Златна роза“ за най-добро вариететно шоу за 2007 г., като се състезава с риалити програми от още 12 страни.

„Dancing Stars“ е една от най-новите продукции, които скоро ще зарадват зрителите на bTV. С нея медията затвърждава стремежа си да поднася качествено и забавно развлекателно съдържание, което ще събере пред малкия екран цялото семейство.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Илья
преди 3 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Откажи