Изненада! Коя е Джулия? Не била Робъртс

Водещ на предаване я изненада

Изненада! Коя е Джулия? Не била Робъртс | StandartNews.com

Джулия Робъртс не е тази, която си мислеше, че е, съобщава "People".

Носителката на "Оскар" се появи в предаването "Finding Your Roots" по PBS, където водещият Хенри Луис Гейтс-младши я сюрпризира с този факт. 

След проучване на родословното дърво на Робъртс, Гейтс-младши открива, че мъжът, за когото се предполага, че е нейният пра-пра-дядо, Уилис Робъртс, всъщност е починал повече от десетилетие преди раждането на нейния прадядо - Джон Робъртс. 

Докато нейната пра-пра-баба Рода Сътъл Робъртс е била омъжена за Уилис от 1850 г., смъртта му през 1864 г. остава загадка относно детето, което Рода ражда много след това - Джон Робъртс. От кого е то?

Екипът на предаването прави няколко ДНК тестове с роднини на Джулия. "О, чакай! Аз не съм ли Робъртс?", попита звездата от "Билет до рая", докато Гейтс-младши я запознава със своите открития.

След това Гейтс-младши обясни, че в публичните бази данни е изровил "група от съвпадения", които проследяват 55-годишната Робъртс до мъж на име Хенри Макдоналд Мичъл-младши.

Оказва се, че неговата майка Елизабет е живяла близо до Рода и явно двамата - Хенри и Рода са имали незаконен романс, от който се ражда прадядото на Джулия, Джон, но с името Робъртс. Хенри е имал жена Сара и шест деца и са живели по-далеч. Като добро момче обаче често е навестявал майка си. 

"Значи сме Мичъл?", попита Робъртс. "Ти си Джулия Мичъл", потвърди Гейт- младши, докато тя се смееше. И добави: "Ти не си Робъртс, биологично". Тя обаче заяви, че името Робъртс ѝ допада.  

"Умът ми не го побира! Главата ми на място ли е? Виждам ли те?", засмя се тя на водещия, пише dir.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай