Изненада! Кой холивудски актьор е роднина на крал Чарлз

Той е негов 11-ти братовчед

Изненада! Кой холивудски актьор е роднина на крал Чарлз | StandartNews.com

Звездата от "Better Call Saul" Боб Оденкърк научи, че е 11-ти братовчед на краля.

61-годишният актьор остана зашеметен, след като откри своите кралски връзки по време на участие в предаването за родословието "Finding Your Roots" – подобно на британското "Who Do You Think You Are", което проследява родословните дървета на знаменитостите.

Най-известен с ролята си на корумпирания, но симпатичен адвокат Саул Гудман във "Breaking Bad" и неговия спин-оф "Better Call Saul", Оденкърк първоначално изглеждаше неохотен да прегърне своята история със синя кръв, докато не разбра за семейни връзки с краля.

Произходът на Оденкирк е проследен пет поколения назад в шоуто, до неговия пети прадядо, Фридрих Карл Щайнхолц, който е незаконен син на херцога на Плон.

Германският херцог на Плон бил свързан с кралските семейства на Европа чрез брак.

"Аз съм американец. Не съм монархист. Не вярвам в това", каза Оденкърк, когато за първи път научи за кралските си връзки, предаде "Вести".

„Чувствам се сякаш е малко изкривено. Разбирам защо обществото се е изградило около монарси и лидери и те са ги предавали през поколенията... Но мисля, че стигнахме до по-добро място с демокрацията.“

Но когато той информира за връзката си с краля, Оденкърк се засмя и каза: "Е, може би ще променя мнението си за това... О, това е лудост!"

Оденкърк е роден в Илинойс. Започва кариерата си като сценарист на комедийно скеч шоу "Saturday Night Live" през 80-те години и има редица по-малки актьорски роли, преди да се присъедини към "Breaking Bad" през 2009 г.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
ivory
преди 2 месеца

Моят съвет към всички: опитайте новата безопасна виагра, която е в пъти по-силна от обикновената и е безопасна на всяка възраст. Това промени живота ми и нашия секс. Това е, което тя може да направи:---- https://do.my/biox

Откажи