Изненада! Кой е новият мъж на Виктория Петрова

Новинарката излиза със заможен бизнесмен

Изненада! Кой е новият мъж на Виктория Петрова | StandartNews.com

Виктория Петрова отново се опитва да бъде щастлива в личния си свят, като за целта вече има нов мъж до себе си. От около месец новинарката излиза със заможен бизнесмен, а това, което още им се случва, ще изненада мнозина.

Мъжът е добре сложен и с няколко години по-голям от нея, а красавицата се запознава с него около рождения си ден на 30 август. В началото звездата на bTV подхожда с недоверие, само приятелски, защото вече е патила в любовта. Той обаче успял да я спечели с упоритост, както и с това, че не се отказал да я ухажва. 

Добре известно е, че красивата журналистка в началото има един провален брак с оператора Добромир Иванов, който й изневери и двамата скоропостижно се разведоха. След това Петрова се залюби с плейбоя Петър Бакърджиев, но и той я изостави заради миската Гергана Гунчева, която го дари с двама сина. След него амбициозната варненка имаше няколко по-кратки афери с мъже, които не са известни, но всичките неминуемо завършваха с раздяла.

И дойде ред на връзката й с бившия спортен министър Красен Кралев, с когото бяха двойка 6 години - и тъкмо, когато се говореше, че скоро ще минават под венчило, миналото лято политикът я заряза и в момента е с моделката Петя Велкова, която пък побърза да потвърди, че е с него вече повече от година и половина.

Новинарката дълго страдаше за бившия политик, но изглежда вече е успяла да го забрави и се надява, че най-после е открила любовта в лицето на настоящия си възлюбен. Дали очакванията й ще се оправдаят, само времето ще покаже, пише show.blitz.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
христо димитров христов
преди 1 месец

весело изкарване на коледните и новогодишни празници . Бъдете щастлива веселие усмивки и неимоверно щастие .

Откажи