Изненада: Когато Том Круз кацне в двора ти /Фото/

Актьорът трябвало да се приземи някъде по спешност

Изненада: Когато Том Круз кацне в двора ти /Фото/ | StandartNews.com

Холивудската звезда Том Круз кацна с хеликоптер в двора на британката Алисън Уеб, защото закъснявал за среща, предаде БиБиСи. Актьорът трябвало да кацне някъде по спешност, тъй като близкото летище Ковънтри било затворено. Така Круз бил принуден да помоли собственичката на имота да се приземи в двора й. Изненаданата британка се съгласява и малко по-късно самият Круз пристига.

View this post on Instagram

A post shared by Tom Cruise | Fan account ♡ (@fancruise)

Пред БиБиСи британката споделя: "Мислих, че би било някакси забавно децата да видят как хеликоптер каца в градината ни. Тогава се появи Том Круз и всички си казахме "Уау"! Отиде към децата, за да си поговори с тях, след което ни поздрави с лакът и ни благодари".

"Предложи на децата да се качат на хеликоптера за кратък полет. Те бяха возени от пилота, докато Том Круз отиде на срещата, за която закъсняваше. Денят се оказа невероятен. Беше сюрреаристично, още не мога да повярвам, че се е случило", допълни Уеб.

В събота Круз посети индийския ресторант Asha's, което предизвика огромно вълнение в социалните мрежи. Мнозина от хората се питаха дали това наистина е той, а от ресторанта съобщиха, че холивудската звезда си е поръчал две порции пиле тика масала. А генералният мениджър сподели, че е пристигнал в група с още петима души.

През последните дни 59-годишната холивудска звезда снима в един от моловете в Бирмингам сцени от поредната седма част на "Мисията невъзможна".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай