Изненада! Каква е новата придобивка на Емануела (снимки)

Струва 50 бона

Изненада! Каква е новата придобивка на Емануела (снимки) | StandartNews.com

Попфолк певицата Емануела получи скъп подарък за рождения си ден. Синеоката красавица се похвали с часовник за около 50 бона. Емануела сподели снимка на луксозното бижу и постави над нея сърце.

Загадка остава от кого е този така скъп подарък. Според запознати цената на подобен часовник е около 50 хиляди лева. Аксесоарът е изработен от благородни метали и е на световноизвестна марка. Розовият циферблат издава за това, че моделът е един от последните. Това накара феновете на звездата да мислят, че може би часовникът е изненада от бившата й половинка Мартин – Елвиса. Някои дори заподозряха, че двамата са се събрали. Снимка на Мартин от партито обаче така и не се появи. Експоловинката на звездата липсваше и от публикуваните в мрежата видеа от празненството. Тайна остана и кой е бил толкова щедър в избора си на подарък за красавицата.

Емануела отбеляза рождения си ден в Пловдив сред едни от най-близките си приятели и колеги. Супер Саш, Теди Александрова и Илиян бяха част от звездните гости. Една от първите, които се появиха на тържеството, беше Моника от „Игри на волята“, а Кристиян Кирилов не спря да споделя цяла вечер видеа от партито. Емануела духна една свещичка, поставена на миниатюрна торта, и поздрави приятелите си с няколко песни.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай