Изненада: Елизабет била ок Меган да работи „актриса“

Кралицата наричала интервюто пред Опра „телевизионни глупости“

Изненада: Елизабет била ок Меган да работи „актриса“ | StandartNews.com

Според биографията „Елизабет: Интимен портрет“ покойната кралица е имала доста по-благосклонно отношение към Меган Маркъл, отколкото наложеното от медиите. В откъс от книгата, стигнал до „Дейли мейл“, авторът Гайлс Брандрет пише, че владетелката е направила „всичко, за да накара Меган да се почувства добре дошла“ в семейството. Тя е била „отдадена“ на Хари, но е смятала, че той „може би е твърде влюбен“ в Меган, пише woman.bg. Изненадваща е информацията, че Нейно величество е дала одобрението си Маркъл да се прави на актриса. „В крайна сметка това е твоята професия“, мотивирала се бабата на Хари. 

Колкото до разтърсващото интервю, дадено от херцога и херцогинята на Съсекс за Опра Уинфри, кралицата е била загрижена повече за благосъстоянието на Хари, отколкото за „тези телевизионни глупости“. Когато принц Андрю критикувал въпросното интервю, кралицата му напомнила, че отдавна бившата му съпруга Сара Фъргюсън също е била доста откровена пред Опра Уинфри.

Междувременно „Пийпъл“ писа, че животът на Меган Маркъл в Лондон не е бил като на принцеса в приказките. В интервю за "Channel 4 News" Нийл Басу, бивш ръководител на отдела за борба с тероризма на полицията, твърди, че е имало истински заплахи за живота на херцогинята на Съсекс. "Бяха отвратителни и звучаха много реално. Бяхме по петите на тези хора", коментира Басу, наричайки крайнодесния тероризъм "бързо нарастващата заплаха" за страната.  

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай