Изловиха Кадиев с новата му любовница

Мистериозната дама се оказа по-висока от него брюнетка

Изловиха Кадиев с новата му любовница | StandartNews.com

След дълги спекулации, като че ли най-накрая има яснота относно любовния статус на Сашо Кадиев. Папараците на столичен таблоид са изловили актьора с новата му изгора, за която се говори от известно време. Мълвата около личния живот на сина на Катето Евро се отприщи, когато той започна да бъде забелязван често в софийския квартал "Манастирски ливади" и се заговори, че се е изнесъл от семейната къща в Кокаляне, където са знаменитата му родителка, майката на дъщеря му - Таня, и момиченцето им Кати.

Папараците най-сетне успяха да заковат в крачка Кадиев и новата му възлюбена. Те вече не се криели и съвсем открито се целували и прегръщали посред бял ден на улицата. Дамата била стройна брюнетка, по-висока от Сашо. След финала на сутрешните си ангажименти в bTV той с нетърпение се качвал в колата си и натискал газта към тузарския район на София, където дългокраката мацка го чакала развълнувано. 

Кадиев дълго време отричаше за семейните си проблеми с Таня. Най-вероятно защото Катето Евро и снаха й са изключително близки и актрисата редовно публикува снимки с нея и внучката си в социалните мрежи. Но явно Сашо вече не желае да крие истинските си чувства и се е отдал на емоциите си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай