Избраха най-красивия мъж на Турция. "Великолепният век" го изстреля

Стана Икона на десетилетието

Избраха най-красивия мъж на Турция. "Великолепният век" го изстреля | StandartNews.com

Източник: glasnews.bg

Турският актьор Бурак Йозчивит грабна престижна награда на почетната церемония на GQ „Мъж на годината“ - Икона на десетилението.

Той дойде на събитието, придружен от съпругата си - аткрисата Фахрие Евджен.

Именно Йозчивит стана победител в категорията „Икона на десетилетието“. Той получи награда не само за блестящата си кариера в киното, включително и за ролята си в сагата „Осман: Основателят“, но и за приноса му в развитието на културното наследство на страната.

„Като баща на двама сина, не приемам свят, в който се убиват деца. Надявам се да заживеем в нормален свят, без убийства и жестокост“, каза той.

Мнозина отбелязаха, че въпреки популярността си,

Известният турски актьор Бурак Йозчивит, който заедно със съпругата си, актрисата Фахрийе Евджен, бе сред най-активните обществени фигури в набирането на средства за пострадалите от земетресенията в Турция, а сега бори за нормален живот на децата на Палестина.

Турският актьор Бурак Йозчивит се изстреля на върха още с участието си в ролята на Бали-бей в сериала "Великолепният век“. Актьорът наскоро отпразнува 38-мия си рожден ден. Жена му е известна с ролята си на Неджля от "Листопад"

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай