Петък,

Иван и Андрей си спомниха за "Сблъсък". Връща ли се шоуто?

От: Агенция Стандарт -
551
Иван и Андрей си спомниха за "Сблъсък". Връща ли се шоуто?
A
A
A

Иван и Андрей разказаха как са създали едно от най-емблематичните предавания на bTV - „Сблъсък“.

„Идеята идваше от една любима реплика на баща ми, че няма нищо по хубаво от един грандиозен скандал и аз казах на Иван, че някакви хора трябва по някаква причина да се карат. После на него му хрумна форматът това се случва в боксов ринг. От пръв поглед ще стане разпознаваемо, си помислихме тогава“, разказа Андрей в ефир.

Той сподели и че подготвя биографично издание, в което ще се разказва за началото на "Сблъсък", както и много други истории от живота им.

Иван сподели, че едва ли сега може да се върне „Сблъсък“, понеже тогава енергията е била друга, изказът и поведението са вървели по ръба на приемливото:

„Живеехме един много забавен живот. Целият екип бяхме на един акъл, много се смеехме, много се радвахме на всеки един момент. Бяхме много разкрепостени, имахме много свободен език, прекалено свободен в някои моменти.“

Те разказаха и за сериалите, в които участват като продуценти. На 24 февруари в 20:00 ч. започва „Мен не ме мислете. А вторият сезон на „Съни бийч“ обещава да е по-добър и от първия.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com