Истинска сензация! Дамска любов в "Ергенът"

Две момичета си признаха

Истинска сензация! Дамска любов в "Ергенът" | StandartNews.com

Дали ергенът Евгени ще избере Елена или Валерия вече не е толкова интересно. Най-пикантната клюка от романтичното риалити дойде не от него, а от две момичета. Дамска любов пламна в шауто, стана ясно от пост на Мони Зенгиннер.

Ориенталската танцьорка и Пам Велидис са открили любовта помежду си, пише Хотарена.

„Влязохме в „Ергенът“, за да разбиваме стереотипи. Аз исках да покажа, че не всички красиви и суетни жени са глупави. Пам желаеше да покаже, че не е задължително да си слаба, за да бъдеш красива. И двете успяхме. Успяхме и да срещнем любовта”, обяви първа варненката Мони.

Последва светкавична реакция на чувствата от Пам, която сама излезе от риалити формата заради трагедия с най- близката й приятелка.

„Прекрасното ми момиче, много си ми ценна, да знаеш. Това, че те срещнах и имах там, а вече и в реалния живот навън, всичките тези хубави моменти с теб си е любов“, побърза да отвърне Пам, която оставя бележка на 3енгиннер с обяснение в най-горещи чувства.

Зенгиннер разкри по-рано, че изобщо не е впечатлена от главния герой Евгени Генчев. Нещо повече, той се оказал съвсем различен типаж от очакваното. Силиконката дори си тръгва разочарована от него, пише още Хотарена.

„Честно казано, преди да отидем в Турция, мислех, че е по-различен тип мъж. Истината е, че ние сме много различни. Оказа се, че той харесва жени, които, как да кажа, са „лош“ пример. Не мисля, че дори можем да сме приятели. Освен това в него има нещо прекалено момчешко, очаквах по-зрял мъж като типаж“, разкрива танцьорката.

Според нея пианистът се притеснил от срещата си с нея и изобщо не я поглеждал в очите. Така двамата не намерили тема за разговор.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай