Истина? Звезда печели "Сървайвър"

Той е човекът с най-големи шансове за победа

Истина? Звезда печели "Сървайвър" | StandartNews.com

Филип Буков е човекът с най-големи шансове за победа в „Сървайвър 7“. Младият актьор се очертава като най-симпатичния участник за публиката, която тази година решава изхода от играта, гласувайки с есемеси. Очаква се Буков, който има най-много фенки, да изкласи до финала и да грабне наградата от 150 000 лева.

Малкото останали зрители на формата засега го коментират като най-достойния за победата участник тази година. Физически подготвен, стабилен, възпитан, ерудиран и не мрънка за глупости – това вижда в него аудиторията.

Според масовото мнение Буков е най-симпатичният играч от отбора на известните, пише "Уикенд". Дамите пък не се притесняват да коментират, че е много хубав и с радост биха го гледали до края. Всъщност много хора, сред които и мъже, споделят, че младият актьор е единственият, заради когото си струва да се гледа риалитито в сегашния му вариант, като се прави уточнение, че гледането е с превъртане на многото скучни моменти.

Фенове на Буков предлагат той да води следващия сезон на „Сървайвър“, ако въобще има следващ сезон след провала на актуалния. Смятат, че това е единственият човек, който е достатъчно добре подготвен, за да може достойно да замести любимия им водещ Владо Карамазов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай