Истина? Пълен обрат за сина на Софи Маринова

Какво става с Лоренцо?

Истина? Пълен обрат за сина на Софи Маринова | StandartNews.com

Отменена ли е сватбата на сина на Софи Маринова, след като снахата си събрала куфарите и изчезнала от звездното семейство, чудят се фенове на певицата.

Според най-горещия слух Мария си дала сметка, че не е родена за безкрайните купони, огромната рода, която разчита на свекърва й и глезения си годеник Лоренцо, който нито учи, нито работи, но демонстрира завиден стандарт. Решението на младата дама съсипало сина на Софка, която пък убеждавала близките си, че Мария търси само парите й.

Пиарът на Маринова опровергава слуховете, като твърди, че кандидат-снахата е в София, за да се подготви за сватбата. Маринова пък вече била ангажирала хотел в Правец, където ще се състои венчавката в края на ноември. Пиарът на певицата обаче неведнъж е отричал неприятни истини за Маринова, като например няколкото случаи на насилие, които претърпя от бившия си Гринго, посочва Hotnews.bg.

Не е изключено и сега той да крие истината, за да запази доброто име на Софка, която пълни чалготеките и тепърва ще обикаля летните театри с шоуто на Димитър Рачков. Според близки на изпълнителката, слуховете за пропадналата сватба пуска Гринго, който не може да приеме, че Маринова най-сетне го е изхвърлила от живота си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай