Истина ли е? Кралски готвач разкри голяма тайна за Даяна

Обясни подробно как се е хранела обичаната принцеса

Истина ли е? Кралски готвач разкри голяма тайна за Даяна | StandartNews.com

Много обичана фигура от кралския двор в Бъкингам отдавна не е между живите, но интересът към нея никога не стихва.

Принцеса Даяна продължава да бъде модел за подражание на милиони жени по света. Много момичета се опитват да разгадаят тайната за стройната ѝ фигура, а кралският готвач Дарън Макгрейди отговори на всички въпроси, хвърляйки светлина върху това как Даяна е поддържала формата си.  

Той казва, че принцесата е била непретенциозна спрямо храната, но от 1992 г. стриктно следяла храненето си и се придържала към балансирана диета, за да се предпази от булимията, с която се е сблъскала преди това. Главният готвач си спомня, че за закуска хапвала печени картофи със спанак и поширано яйце. 

За обяд обикновено залагала на нещо зеленчуково, например чушки. Готвачът ги пълнел с ориз, тиквички, гъби и сирене. Макгрейди споделя, че балансът и умереността в храненето са основната тайна за фигурата на Даяна. 

Принцесата рядко ядяла червено месо, а говеждо или свинско - никога. От време на време хапвала агнешко, но само на гости. Най-често избирала пиле, риба или нещо вегетарианско.  

Освен това принцесата тренирала редовно и се опитвала да прекарва възможно най-много време в активни дейности, писа Edna.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
РАЧКОВ
преди 3 седмици

Диетата е била яко секс и ябълки

Откажи