Истина? bTV реши съдбата на нов тв водещ

Той дойде в телевизията само преди няколко месеца

Истина? bTV реши съдбата на нов тв водещ | StandartNews.com

Работата на Митьо Маринов като лице на "Тази събота и неделя“ по bTV може да се окаже кратка. Твърди се, че продуцентите на предаването никак не са доволни от неговото представяне до момента и затова започнали кастинг за нов водещ, пише "Уикенд". Причината - честите му гафове.

Неотдавна се наложи актрисата Силвия Лулчева да му прави забележка, че не се е подготвил добре за интервюто с нея. Преди седмица пък Митьо си направи неуместна шега, докато актрисата Луиза Григорова обясняваше за смяната на партньорите в любовта. Тогава водещият опита да бъде забавен с репликата "викат му "суингъри", което обаче не беше на място, защото ставаше въпрос за любовна пиеса, която разкрива множество чувства.

Митьо Маринов има богат опит като репортер. Близо 10 години той се занимаваше с отразяване на политически събития. Но повечето зрители са на мнение, че му липсва опит и един вагон книги, за да бъде добър водещ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Митев
преди 5 месеца

Мога да си представя,какви са пък тия зрители дето коментират против водещия, Ами посредствени, а и Силвия Лулчева, какво толкова иска да се подготвят за нейното интервю, явно се счита за божествена, айде стига, обикновена бълг. атристка с прегенций без покритие, големия глас зад кадър преди всичко, сякаш други не мога да озвучават филми и реклами, само тя и мъжа и Васил Бинев, айде стига връзкари и корупция и в тия среди, жалка картинка...

Откажи