Искаш да смениш стила си? Виж предложенията от Answear

Сайтът за мода предлага безкраен избор от модели на световни дизайнери, които преобразяват гардероба и на най-претенциозните

Искаш да смениш стила си? Виж предложенията от Answear | StandartNews.com

Идването на нов сезон е като идването на Нова година – готови сме за промени, за ново начало и „ново аз“.Ако сте в такава фаза и желанието за промяна ви е завладяло, със сигурност ще имате нужда и от нов стил на обличане. Все пак дрехите са пряко израз на начина, по който се чувстваме. И обратно – ако искате да се чувствате по нов начин, няма как да се получи, ако носите старите си дрехите. т.е старото си „аз“.

Какъв нов стил избирате – по-елегантен или по-небрежен

Преди да се впуснете в пазаруване, помислете добре какъв искате да е новият ви стил. Разнообразието от модели и марки на Answear.bg например е толкова голямо, че няма да ви е трудно да определите с няколко клика кои ще са вашите нови дрехи.

Ориентирайте се към доказани марки в различните стилове, за да сте сигурни в качеството и неповторимия стил.

Спортни, но елегантни

Ако избирате удобството, но без да жертвате стила, съветваме ви да се обърнете към моделите на Tommy Hilfiger на Answear.bg

Известни с качеството и непреходния си дизайн, неговите суичъри, поло блузи, обувки, часовници и тениски ще ви създадат имиджа на мъж, който е със спортна натура, но в същото време елегантен.

Един от избраните

Когато Ралф Лоурън създава своите първи модели, мечтае за едно – дрехите му да са за онези, които могат да оценят наистина качеството на материите, елегантността на кройката, непреходния стил. Мечтаел е да създава дрехи за избрани.

Сега, 54 години по-късно, логото с играча на поло е ясен знак, че си един от избраните, един от онези, които виждат и усещат света като Ралф.

Моделите на Ралф Лоурън са спортно-елегантни, изчистени, висококачествени. За мъже, които държат на външния си вид, искат да вдъхват увереност, но не и прекалена строгост, каквато носи бизнес костюма.

Изберете лесно вашия нов външен вид тук: https://answear.bg/m/polo-ralph-lauren

Когато спортът ти е в кръвта

Ако усещете прилив на адреналин, ако искате да изведете спортната си същност на преден план, ако не искате да забравяте свободата на планинските преходи дори когато сте на работа, можете да се доверите на марки като The North Face: https://answear.bg/m/the-north-face

При тях ще откриете целия асортимент от спортни дрехи – тениски, анцузи, суичъри, маратонки и дори удобни раници. С помощта на такава качествена екипировка, мотивацията ви за спортни постижения никога няма да ви напуска.

За безупречните

Не е нужно да жертвате стила си, за да усещате комфортна температура в хладните есенни дни.

Ако искате да съчетаете елегантност и топлина, изберете някой от безбройните предложения мъжки пуловери на https://answear.bg/k/toy/drehi/puloveri

С тях ще изглеждате винаги безупречно, а ако искате да придадете щипка небрежност, навийте ръкавите до средата на предмишницата и оставете маншетите на ризата да се виждат.

Не залагайте само на черен цвят, маслено зелените и сивите пуловери също са много стилни, без да са мрачни.

Нещо за нея

Направете специален подарък на половинката си по случай новия ви стил, като й изберете интересна, нова дамска чанта. Или просто ѝ изпратете този линк с подкана да избере онази, която ще подходящ най-много на нейната индивидуалност: https://answear.bg/k/tya/aksesoari/chanti

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай