Индийски астролог със страховита прогноза. Светът се преобръща

Нещо ще се случи съвсем скоро

Индийски астролог със страховита прогноза. Светът се преобръща | StandartNews.com

Индийският джьотиш астролог Прашант Капур прогнозира в най-новото си видео огромен терористичен акт в САЩ, който ще прилича много на атаката срещу кулите близнаци на 11 септември 2001 година. Според него, той ще е свързан със сегашния конфликт между Израел и терористичната организация „Хамас“. Г-н Капур казва, че предстоящата атака се подготвя от дълго време и е въпрос на дни да се случи, пише "Флагман".

Джьотиш (от санскрит - астрология) е най-древната форма на астрологично познание и всъщност представлява традиционната индийска астрология, наричана още ведическа. Тя се дели на три части, като тази, която се занимава с прогнозирането на политическите събития по света и в отделно взета страна, се нарича самхита (от хинди - заедност).

В хороскопа на САЩ Капур вижда още загадъчна болест и някои грешки на администрацията във връзка с двете войни, в които Америка подпомага с оръжия различните страни в конфликтите. Според него, това ще са непреодолими грешки.

Специално за войната в Газа, индийският астролог казва, че макар на пръв поглед всички по инерция да си мислят, че тя е инспирирана по някакъв начин от САЩ, чисто астрологично там се вижда дългата ръка на Китай. „А какъв интерес има Китай от подобна война не е трудно сами да се досетим“, заявява той.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай