Има ли драма? Отчаян ход от Хари и Меган

Пред раздяла ли са съпрузите

Има ли драма? Отчаян ход от Хари и Меган | StandartNews.com

Меган Маркъл и принц Хари се опитват да разсеят всички слухове за раздяла, пише "Дейли Мейл".

През последните няколко месеца се появиха спекулации, че в отношенията им има напрежение, но в последната си изява те показаха, че са отбор. Донякъде. Двойката се появи във видео, качено на страницата на "Archewell", за да поздрави екипът, който спечели награда за активното си участие в комитета на Фонда за младежка сила. В клипа двамата звънят лично на всеки един участник, за да го поздравят за добре свършената работа.

След "вайръл" кадрите, бившата приятелка на Меган - Лизи Кънди, се включи с нещо, което й направило впечатление. Пред "Mirror" тя каза, че на видеото Меган била "необичайно тиха". Въпреки това според нея "те не заблуждават никого" - визирайки последните новини, че херцозите са в лоши отношения и че живеели отделно. "Тя позволи на съпруга си да отиде сам на коронацията на собствения си баща, знаейки, че между него и брат му има напрежение. Хари има много задължения и постоянно пътува. Но сега, след този клип, виждаме, че са по-щастливи от всякога", казва тя, пише "Дир".

Въпреки че се усмихват, експерт по езика на тялото смята, че клипът показва "потенциално напрежение" между съпрузите. Джуди Джеймс казва пред Mirror: "Хари и Меган са толкова усмихнати в този клип, че изглежда сякаш преиграват."

По-нататък в клипа Джуди твърди, че езикът на тялото на Хари показва, че му е некомфортно. "Седейки близо един до друг и държейки телефона помежду си, те сменят позите си няколко пъти. В един момент лъчезарната му усмивка спада, докато слуша споменаването на психичното здраве, като свива устни в знак на сериозност и загриженост", допълва Джеймс. "Той поглежда към Меган, която не му отвръща с поглед, а гледа надолу."

Джуди казва, че евентуалният начин, по който клипът е бил изрязан, може да е, за да се гарантира, че фокусът е върху младите надежди, на които херцозите прозвъняват, а не върху тях самите, но твърди, че може да се окаже, че натискът от всякакви спекулации или желанието да се предпазят от драма също ги е накарало да изберат такива пози. И заключи: "Има малки признаци на напрежение. Профилната усмивка на Меган показва мускул на бузата ѝ и леко изпъване на долната челюст, докато Хари в един момент се държи за облегалката на седалката с една ръка." 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай