Илон Мъск посегнал на бившата на Джони Деп

Ново развитие в делото на Джак Спароу срещу британските таблоиди

Илон Мъск посегнал на бившата на Джони Деп | StandartNews.com

Илон Мъск е бил виновен за синините и раните по лицето на Амбър Хърд, а не Джони Деп – това е най-новото твърдение, което Върховният съд в Лондон чу по време на делото на Джак Спароу срещу британските таблоиди.

Съдебният процес продължава вече пети пореден ден. Деп съди издателите на The Sun за клевета, след като от вестника публикуваха материал, в който обвиняват актьора в домашно насилие след сериозни оплаквания от страна на Хърд.

Амбър, с която Деп беше женен от 2015-а до 2017-а, се кълне, че Джони я е замерил с телефон по главата и й причинил физически щети. Сцената се разиграла в апартамента на актьора в Ел Ей.

Сега обаче двама души от персонала на сградата, където е въпросният имот на Джони, са заявили, че нараняванията на Хърд всъщност не са от него, а от Илон Мъск. Милиардерът беше въвлечен в делото по-рано, след като други служители казаха пред съда, че са видели Амбър и шефа на Тесла заедно в апартамента на Джони, когато той бил извън града по работа. За връзката на Хърд и Илон е всеизвестно и той заяви категорично, че се залюбил с актрисата след раздялата й с Деп.

Алехандро Ромеро и Тринити Еспарза са убедени, че са забелязали наранявания по Хърд, едва след като Джони напуснал Ел Ей. Те допълват, че в отсъствието на Джак Спароу актрисата се е виждала няколко пъти с Мъск и именно след това цъфнали синините по лицето й.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай